HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3030 posts
  • Sosuri

Sos picant de rosii cu mustar

  • Eduard Nedelcu
  • July 22, 2014
Ingrediente: ulei (100 ml), faina (2 linguri), pasta de rosii (150 g), supa (500-600 ml), mustar (2 linguri), cimbru (1 crenguta), busuioc (1 crenguta mica), sare, piper, zahar (2 linguri).…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos picant

  • Eduard Nedelcu
  • July 21, 2014
Ingrediente: ceapa (1), morcov (1), patrunjel (1), ulei (50 ml), vin negru (1 pahar), castraveciori murati (2-3), mustar (1 lingurita), otet (1 lingurita), piper, sare, dafin (1/4 frunza). Mod de…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de visine

  • Eduard Nedelcu
  • July 21, 2014
Ingrediente: visine (300 g), unt (50 g), faina (50 g), smintina (1 pahar), zahar (1 lingura), sare. Mod de preparare: Visinele se spala, se curata de codite si simburi, se…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de vin pentru peste rasol

  • Eduard Nedelcu
  • July 20, 2014
Ingrediente: 50 g unt sau untdelemn, 30 g faina, 2 galbenusuri, 100 ml smintina, 200 ml vin alb sec, 1/2 l supa in care a fiert pestele. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de soia

  • Eduard Nedelcu
  • July 20, 2014
Ingrediente: ulei (6 linguri), faina (2 linguri), mustar (2 linguri), pasta de rosii, zahar (3 linguri), supa, sare, piper, busuioc, cimbru. Mod de preparare: Cu ajutorul acestei retete nu se…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • July 19, 2014
Ingrediente: unt (100 g), ciuperci (150 g), faina (1 lingura), zeama carne (2 cesti), vin (2 linguri), lamiie (1/2), sare, piper, patrunjel. Mod de preparare: Ciupercile se spala, se curata…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de ciuperci cu ceapa

  • Eduard Nedelcu
  • July 19, 2014
Ingrediente: pentru 50 g de ciuperci albe uscate sau 500 g de ciuperci proaspete se iau 2 cepe albe, 1 1/2 lingurita faina, 100 g bulion de rosii, 50 g…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Cozonac cu faina oparita

  • Eduard Nedelcu
  • July 18, 2014
Ingrediente: 1 kg faina, 300 gr zahar, 125 ml ulei, 125 gr unt, 1/4 l lapte, 8 galbenusuri, 50 gr drojdie, 2 linguri rom, 1 lingurita sare, coaja de lamiie.…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de carne tocata

  • Eduard Nedelcu
  • July 18, 2014
Timp de preparare: cca 3/4 ora. Cca 340 kcal/portie. Ingrediente: 4 linguri ulei (de masline), 2 catei de usturoi taiati marunt, 250 g carne tocata mixta, 1 ceapa taiata in…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos cu nuci si usturoi

  • Eduard Nedelcu
  • July 17, 2014
Ingrediente: 2 pahare de nuci macinate, miezul de la o felie de piine, 10 catei de usturoi, ¼ l de ulei, 2 linguri de otet, o cescuta de apa, sare.…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos picant

  • Eduard Nedelcu
  • July 17, 2014
Ingrediente: 1 ceasca (aprox. 250 grame) de sos brun (vezi reteta sos brun), unt (50 g), castraveciori murati (2), 1 lingura rasa mustar, 3 linguri vin, o lingurita otet, sare,…
Vezi Postarea
Share
  • Diverse

Cum sa-mi aleg caloriferele pentru locuinta?

  • Eduard Nedelcu
  • July 16, 2014
Cei care locuiesc la bloc stiu cat este de neplacut sa astepti caldura furnizata de RADET, fapt pentru care opteaza pentru centrale termice. Cei mai multi aleg centrale termice cu…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 44 45 46 47 48 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.