Ce trebuie sa stii inainte de a cumpara un ceas?

Share Button

Ce trebuie sa stii inainte de a cumpara un ceas?Inainte de a cumara un ceas este util sa consulti pararea unor specialisti in domeniu sau sa cauti surse de informare de incredere, astfel incat, atunci cand decizi sa achizitionezi un ceas Zeppelin, sa iei cea mai buna decizie. Factorii implicati in cumpararea unui ceas de calitate trebuie luati in calcul pentur ca fiecare detaliu conteaza in asemenea situatii.

Un ceas Zeppelin, la fel ca alte ceasurti din aceasta categorie, este o alegere ce trebuie particularizata dupa specificul fiecarei persoane. E bine de stiut, insa, ca ceasurile mecanice sunt mai scumpe din anumite motive. Costul de productie al acestora este mai mare decat cel implicat de alte ceasuri.

Ceasurile mecanice se pot defecta mai des, din acest motiv, pretul lor mai ridicat poate include si posibilele operatiuni de service ce pot fi executate la un moment dat de producator. Ele sunt preferate inclusiv de colectionari.

Ceasurile care se pot colectiona si vor fi mai valoroase sunt cele produse in editie limitata. Acest lucru inseamna ca dupa mai multi ani ele pot fi foarte cautate, iar pretul de vanzare poate fi negociat in favoarea vanzatorului.

Printre informatiile ce trebuie cunoscute se numara si cele referitoare la producatorul ceasului respectiv. Cea mai buna alegere o vei face atunci cand intelegi foarte bine ce vrei sa faci cu el si ce cauti la un ceas. Traditia unui producator in domeniu este, de asemenea, importanta. Cu cat vechimea lui pe piata este mai mare, cu atat mai multa incredere vei avea in produsul pe care il cumperi deoarece vei sti ca el este rezultatul unei perioade lungi de perfectionare.

In privinta locului din care cumperi un ceas, e bine de stiut ca dealerii autorizati sunt cei mai recomandati in aceasta privinta. Ei pot rezolva prompt si eficient orice neumultumire a aclientului si chiar pot trimite ceasul inapoi la producator artunci cand el nu se poate repara din anumite motive. Atunci cand ai in orasul tau mai multi dealeri autorizati este bine sa incerci sa negociezi un pret cat mai bun la acestia. Ceasurile cu reducere mare trebuie privite mereu cu un ochi critic.

consultanta Dan Bradu

Ele pot face parte dintr-o lichidare de stoc, ceea ce inseamna ca sunt mai vechi si au stat mult timp expuse in vitrina magazinului respectiv. Daca esti de acord cu o asemenea tranzactie, ar trebui sa incerci sa obtii o reducere mult mai mare decat cea oferita in magazin, Poti folosi ca argument principal uzura destul de mare a cesului pe care vrei sa il cumperi.

De la un ceas de lux te poti astepta in timp si la unele mici probleme deoarece niciun proces de fabricatie nu este perfect. Eroarea umana se poate strecura oriunde, in special pentru aceste produse facute manual. Nu in ultimul rand, acorda atentie si numarului de serie al ceasului tau. Datorita lui, acesta poate fi foarte cautat de catre colectionari. Numerele mai ciudate, cele care arata incheierea producerii unui anumit model sau de inceput si sfarsit de an sunt cele mai cautate.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

2 Comments

  1. Accesorii auto

    Chiar as vrea sa imi achizitionez un ceas, unul de calitate.

  2. Adrian

    Si eu imi doresc sa imi iau un ceas de colectie, doar ca trebuie sa mai strang bani, pentru ca sunt cam scumpe.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.