Cele mai importante informatii de pe un site de afaceri

consultanta Dan Bradu
Share Button

Cele mai importante informatii de pe un site de afaceriIT Exclusiv este o firma de notorietate, care ofera servicii de web design la o calitate ireprosabila. Daca pana acum nu ai apelat la aceasta firma pentru servicii de web design, acum e momentul.

Vei vedea ca nu ai nimic de pierdut, ci doar de castigat. Absolut orice informatie care te intereseaza o gasesti pe site-ul companiei, printr-un simplu click pe link-ul Itexclusiv.ro.

IT Exclusiv este firma care se pliaza perfect pe nevoile tale, astfel incat la final totul sa iasa asa cum ti-ai dorit. Nu trebuie sa crezi pe cuvant asta. Apeleaza la ei si convinge-te singur.

kurtmann.ro

Firmele de web design creaza tot felul de site-uri, pentru o multime de domenii. Unul dintre aceste domenii este cel al afacerilor. De cele mai multe ori, cei care apeleaza la firmele de web design vor sa-si deschida o afacere intr-un anumit domeniu. Iata ce nu trebuie sa lipseasca de pe un site dedicat unui astfel de domeniu:

Descrierea companiei

In general, cand cineva ia contact pentru prima data cu un site, persoana respectiva prezinta interes in legatura cu informatiile legate de companie. Fa o astfel de descriere pe site-ul tau si ajuta-ti clientii sa-ti cunoasca firma inainte de a-ti cumpara produsele.

Informatii de contact

In mod categoric, informatiile de contact trebuie trecute pe orice site. Mai mult decat atat, ele trebuie sa fie vizibile, astfel incat sa fie gasite cu cea mai mare usurinta, de catre orice utilizator care intra pe site-ul respectiv.

Continut de calitate

Da bine la public sa ai eventual pe site-ul tau si un blog. Insa, mare atentie la cum sunt scrise articolele de pe blogul tau. Ai nevoie in mod clar de un continut unic, de un continut de calitate, astfel incat vizitatorii sa iasa informati si multumiti de pe site-ul tau.

Testimoniale de la clienti

In general, cand apelam la un anumit site pentru a cumpara un produs, ne intereseaza destul de mult modul in care site-ul respectiv isi trateaza clientii. E chiar indicat sa ai undeva pe site parerile celor care au beneficiat de serviciile tale, astfel incat si alte persoane sa aiba incredere in ceea ce vrei tu sa oferi.

Design atragator

Designul atragator nu trebuie sa lipseasca de pe nici un site. Clientul trebuie ca in primul rand sa fie atras din punct de vedere vizual de site-ul tau, deoarece prima impresie pe site conteaza foarte mult.

Harta site-ului

Este foarte important ca orice site de afaceri sa aiba o harta a site-ului si aceasta sa fie gasita cu usurinta. Astfel, vizitatorii site-ului pot gasi mult mai usor ceea ce ii intereseaza, deoarece nu trebuie sa mai caute minute in sir anumite informatii.

O afacere nu e atat de usor de construit, fapt pentru care trebuie sa fii atent la orice detaliu, mai ales cand vine vorba de crearea site-ului. Nu uita ca in mediul online concurenta e mare cand vine vorba de site-uri, fapt pentru care trebuie sa ajungi macar la nivelul celor care sunt deja.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

1 Comment

  1. Dorin

    Cele mai bune sfaturi! si corecte!

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.