Samsung S7562 Galaxy S Duos – conectivitate, software si GPS

Samsung S7562 Galaxy S Duos – conectivitate, software si GPSSamsung este binecunoscuta pentru calitatea touchscreen-urilor de pe telefoanele pe care le produce. Touchscreen-ul Samsung S7562 Galaxy S Duos reprezinta unul dintre cele mai bune ecrane tactile din gama medie a telefoanelor produse de Samsung.

Cei interesati de achizitionarea unui astfel de touchscreen Samsung S7562 Galaxy S Duos sunt sfatuiti sa arunce o privire pe www.magazingsm.ro .

Samsung S7562 Galaxy S Duos – conectivitate

Asa cum bine stim, Galaxy S3 si Samsung S7562 Galaxy S Duos seamana destul de mult, exceptie facand dimensiunea. Acest lucru devine cu atat mai evident daca ne uitam cu atentie la butoanele instalate. Butonul pentru pornire se afla pe marginea din dreapta. Butonul de volum se gaseste in treimea superioara de pe marginea opusa.

Exista, de asemenea, un buton tactil pentru navigare sau deschidere de meniuri noi in partea stanga a butonului Home. Portul micro USB 2.0 din partea de jos a smartphone-ului poate fi folosit pentru reincarcarea dispozitivului sau pentru conectarea acestuia la computer. Odata conectat, telefonul este imediat recunoscut ca dispozitiv de stocare.

Mufa stereo de 3.5 mm este instalata in partea de sus. Cititorul de card micro SD suporta carduri de pana la 32 de GB. Pe Samsung Galaxy S Duos, acesta nu se afla sub baterie, ci pe partea dreapta a carcasei. Un flaps mic protejeaza portul de praf. Faptul ca telefonul vine cu doar 1.78 GB disponibili din fabrica face ca acesta sa necesite neaparat un card de memorie. Din pacate, Samsung nu ofera un model Galaxy S Duos cu o memorie mai mare.

Samsung S7562 Galaxy S Duos – memorie

Smartphone-urile Dual SIM de la Samsung sunt dotate cu Android 4.0.4 (ICS – Ice Cream Sandwich) si propriul Launcher Touchwiz 4.0. Asa cum obisnuieste Samsung, vom gasi preinstalate, si pe acest model, aplicatii precum Messenger ChatON, Game Hub si alte aplicatii specifice. Aplicatii precum Delivery Hero, my Taxi, HRS Hotels si alte aplicatii pentru cumparaturi sunt, de asemenea, preinstalate.

Samsung S7562 Galaxy S Duos – comunicare si GPS

Galaxy S Duos poate concura cu rudele sale mai mari, dar mai ales cu rivalii sai directi (precum modelul Dual SIM Xperia de la Sony) in ceea ce priveste mudelele de comunicare. Modulul integrat Wi-Fi transmite prin intermediul standardului 802.11 b/g/n.

O conexiune rapida la internet reprezinta o necesitate pentru un astfel de telefon inteligent. Unitatea HSDPA primeste date cu o rata de transfer de 7.2 Mbps. O caracteristica interesanta a dispozitivului despre care vorbim o reprezinta ambele module wireless care furnizeaza o banda quad +W-CDMA (1900 / 1800 / 900 / 850 MHz).

Aceasta permite telefonia Dual SIM

Bluetooth 3.0 si A-GPS (GPS-ul asistat) pot fi, de asemenea, pe Samsung S7562 Galaxy S Duos. Receptorul GPS detecteaza imediat semnalul, chiar si in spatii inchise, daca suntem in apropierea unei ferestre.

Cei interesati de achizitionarea de touchscreen-uri pentru telefoanele Samsung, dar si de alte piese sau accesorii atat pentru telefoanele Samsung, cat si pentru alte tipuri de telefoane, nu ezitati sa accesati www.magazingsm.ro, unul dintre cele mai bune magazine gsm online.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.