Ce ascunde smartphone-ul iPhone 5

consultanta Dan Bradu

Ce ascunde smartphone-ul iPhone 5iPhone 5 este un telefon capabil de performante deosebite. Folosirea lui indelungata si uzura sunt aspecte care pot duce la inlocuirea bateriei, insa acum este posibil sa gasesti un acumulator iPhone 5 original si sa il inlocuiesti pe cel vechi.

Un acumulator iPhone 5 original  poate fi schimbat de catre orice utilizator, dar el trebuie mai intai sa verifice compatibilitatea telefonului sau cu aceasta componenta. Acumulatorul este unul de tipul Li-Po 1440 mAh 3.8V (5.45 Wh) si este compatibil cu toate APN-urile.

E bine de stiut ca acest tip de smartphone ascunde multe secrete pe care utilizatorii nu le cunosc. Ele ofera acces la optiuni utile si te pot ajuta sa profiti la maximum de dotarile tehnice pe care iPhone 5 ti le ofera. De exemplu, atunci cand inregistrezi un material video, poti face si fotografiile pe care vrei sa le surprinzi cu telefonul tau. Astfel, nu e nevoie sa opresti inregistrarea respectiva.

Trebuie sa stii, insa, ca rezolutia fotografiei nu este cea mai mare posibila, dar ea este acceptabila. Concret, rezolutia ei ajunge la 1920 x 1080. Mai mult, utilizatorul poate face mai multe fotografii consecutiv prin aceasta metoda inedita la care ii asigura accesul smartphone-ul iPhone 5. Cei care tin neaparat sa foloseasca coneziunea de tip LTE (4G) pe un iPhone 5 pot observa imediat ca bateria telefonului se consuma mult mai repede decat de obicei.

Smartphone-urile nu au deocamdata baterii destul de bune prin care sa faca fata acestei conexiuni foarte rapide. Viitorul va aduce o noua tehnologie si in domeniul acumulatorilor de telefoane care sa ofere o autonomie foarte buna, mult mai mare decat cea asigurata in prezent. Pasionatii de retele de socializare pot sa isi seteze telefonul astfel incat acesta sa ii notifice in mod special atunci cand primesc mesaje noi.

iPhone 5 foloseste in acest scop flash-ul camerei foto, eficienta acestuia fiind mai mare decat a LED-ului folosit de modelele anterioare de iPhone pentru notificari. Monitorizarea nivelului de energie ramas in acumulatorul telefonului poate fi facuta mai eficient prin setarea afisarii ei in partea de sus a ecranului.

Nivelul poate fi indicat in procente, si nu asa cum este indicat el de obicei. Prin aceasta metoda se poate observa mult mai precis cat de multa energie mai are acumulatorul in el, astfel incat sa nu ramai fara baterie atunci cand ai mai multa nevoie de telefonul tau.

Asistentul vocal Siri te poate ajuta si sa deschizi aplicatiile instalate pe smartphone-ul tau. Daca tii apasat butonul Home timp de doua secunde si rostesti propozitia in engleza “Open app…”, cu completarea numelui aplicatiei dorite, Siri va duce la indeplinire imediat aceasta comanda. Trebuie mentionat ca unele aplicatii nu se vor deschide atunci cand telefonul este blocat, insa optiunea este foarte utila in momentul in care esti la volan si nu poti tine telefonul cu mana.

Aceste optiuni pe care le ai la dispozitie daca detii un iPhone 5 sunt doar cateva dintre cele pe care telefonul tau le poate executa. Datorita tehnologiei sale extraordinare, iPhone 5 este, astfel, unul dintre cele mai dorite telefoane mobile de pe piata.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

1 Comment

  1. yvettefashion

    Multumesc
    Post interesant

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.