Cum gasim lanterna LED perfecta?

Cum gasim lanterna LED perfecta?Oricine poate beneficia de pe urma unei lanterne de calitate. Iata cum o poti gasi pe cea perfecta pentru tine, fara cheltuieli prea mari.

Daca sunteți deja un fan al lanternei LED, totul este foarte simplu. Dar, literalmente oricine ar trebui sa poata beneficia de calitatile sale si ar trebui sa aiba o lanterna. Cel putin, va va ajuta sa gasiti gaura cheii, sa va plimbati pe un drum intunecat sau sa gasiti ceva ce ati scapat pe jos noaptea.

Vor face acest lucru oferindu-va mult mai multa lumina; mult mai multa decat telefonul dvs, fara a consuma bateria. Tipurile de baterii cu ajutorul carora functioneaza sunt caracteristica cea mai importanta. Cunosteti cu totii bateriile traditionale – AA si AAA – dar abundenta de compusi chimici din cadrul acestora creaza confuzii. In timp ce orice tip de lumina alimentata AA sau AAA va functiona pe baza celulelor traditionale NiMH, cel mai bine ar fi sa optati pentru litiu.

Vor fi un pic mai scumpe, dar lasand la o parte costul suplimentar, vor avea un termen de functionare mai lung si emit lumina mai puternica. In plus, bateriile cu litiu au un termen de valabilitate de 10 ani.

Asta inseamna ca, daca cumparati o lanterna pentru a o pastra in torpedou in caz de avarie (sau in orice conditie similara de depozitare pe termen lung), aceasta va functiona atunci cand veti avea nevoie de ea, chiar daca se va intampla doar dupa ani si ani petrecuti pe drum. Mai inseamna si ca puteti cumpara baterii vrac , fara teama ca nu vor mai functiona si ati investit degeaba.

O lanterna poate livra un fascicul luminos puternic sau unul bland ce nu orbeste. Marea majoritate reprezinta un compromis intre cele doua, deci daca sunteti in cautarea unui anumit tip de lumina si acest lucru nu se precizeaza, este vorba tocmai de acest compromis. In caz contrar,optati pentru una cu un fascicul luminos bland, care va fi mult mai utila pentru iluminarea obiectelor din imediata apropiere.

Cele cu fascicule puternice se adreseaza utilizarii de specialitate: la cautarea pe distante mari si pot fi o adevarata provocare pentru sarcini commune.

Deoarece acestea contin mici “computere”, lanternele LED pot functiona intr-o gama variata de moduri. Acesta este un lucru util in literatura de marketing, dar sigur nu veti folosi o lumina care poate clipi S.O.S. in codul morse foarte des, decat daca nu sunteti capitanul unei nave predispusa la accidente sau asa ceva.

Mai importanta este doar posibilitatea de a accesa cu usurinta modurile de ilumimare, ridicata, scazuta si medie, fara a fi nevoie sa memorati unele secvente special de click.

Deoarece lanternele LED sunt atat de stralucitoare, aceste moduri ridicat / scazut / mediu sunt într-adevar utile. Unele emit chiar o “lumina a lunii”, modul extra-scazut, care este bun pentru a citi sub asternuturi noaptea, pastrand în acelasi timp si vizibilitatea pet imp de noapte, necesara in aer liber sau cand doriti sa va furisati.

Puncte bonus se acorda oricarei posibilitati de iluminare medii, care va fi setarea cea mai utilizata. Posibilitatea de a retine modul utilizat ultima data si utilizarea directa a acestuia, e de asemenea, util, dar se apropie de domeniul accesorii extra.

Luminozitatea spune multe dar este de departe cel mai important factor. 150 de lumeni  este maximul de luminozitate de care aveti nevoie pentru a ilumina obictele la distanta.

Mult mai util este un mod de iluminare mediu, confortabil de aproximativ 75 de lumeni, care este unul versatil, oferind o buna iluminare, fara sa va orbeasca. Iesirile luminoase puternice se adreseaza utilizarilor de specialitate,ce vanatoarea sau operatiuni de cautare si salvare, cazuri in care aveti nevoie de lanterne led profesionale. Insa indiferent de scopul pentru care se utilizeaza puteti gasi lanterna perfecta, tinand seama de tot ce am mentionat ,mai sus, simplu cu un singur click: Econvenabil.ro.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.