Batalia dinte iPhone-uri – iPhone 5c vs. iPhone 5s

Batalia dinte iPhone-uri – iPhone 5c vs. iPhone 5s

Daca ai impresia ca cei angajati la un service GSM Bucuresti nu sunt solicitati pentru reparatii la telefoane scumpe cum ar fi cele de la Apple, te inseli. Angajatii service-urilor GSM sunt solicitati pentru a repara tot felul de telefoane, de la cele mai scumpe pana la cele mai ieftine. Un service GSM Bucuresti renumit pentru serviciile sale de calitate este service-ul pe care-l gasesti pe Servicegsm.ro.

Producatorii de telefoane mobile scot mereu pe piata tot felul de modele. In general, acestea sunt din ce in ce mai performante. Acest lucru se intampla si in cazul producatorilor de la Apple. In cele ce urmeaza vom vedea care sunt diferentele dintre modelul iPhone 5c si modelul iPhone 5s.

kurtmann.ro

Vom incepe cu diferentelele legate de dimensiunea celor doua modele. Modelul 5s masoara 123.8 x 58.6 x 7.6 mm, pe cand modelul 5c 124,4 x 59,2 x 8,9 mm. Din cate putem observa, grosimea iPhone-ului 5s este putin mai mica decat a modelului 5c. La fel se intampla si la latime si la inaltime. Diferente apar bineinteles si in privinta greutatii.

Modelul 5c este mai usor cu 20 de grame fata de 5s

In ceea ce priveste materialul din care sunt confectionate carcasele la aceste doua modele de la Apple, iPhone 5s este are carcasa fabricata din aluminium, pe cand iPhone 5c are carcasa de plastic. Culorile disponibile pentru 5s sunt: negru, alb si auriu. Culorile carcasei pentru 5c pot fi: albastru, rosu, galben si verde.

Nu apar diferente in ceea ce priveste marimea ecranului (4inch), rezolutia (640 x 1136 pixeli), dimensiunea camerei foto sau sistemul de operare (iOS 7).

Diferente apar din nou in ceea ce priveste pretul. Modelul 5s are un pret putin mai mare fata de modelul 5c, insa nu cu foarte mult, ci cu 80 de dolari. Din moment ce iti permiti sa-ti iei un telefon de 500 de dolari, nu credem ca ar fi o problema prea mare.

In privinta aspectelor legate de partea de hardware a modelelor avem prezente o serie de caracteristici pe care nu le putem trece cu vederea. Modelul iPhone 5s foloseste un cip A7 pe 64 de biti, pe cand modelul 5c foloseste un cip A6.

Pocesorul modelului 5c este dual core, la 1,2 GHz, pe cand cel al modelului 5s este dual core la 1,3 GHz. Se pare ca iPhone 5s este putin mai performant in privinta bateriei fata de modelul 5c, deoarece durata convorbirilor la acest model este de aproximativ 10 ore, pe cand la celalalt de aproximativ 8 ore.

Acestea sunt o parte din diferentele sau asemanarile pe care le-am considerat mai importante pentru aceste doua modele. La urma insa, alegerea iti apartine. Poate sunt si alte caracteristici care te intereseaza si care te-ar putea faca sa optezi sau nu pentru un model sau altul.

Nu e greu sa afli ceea ce te intereseaza, deoarece gasesti pe internet o multime de informatii folositoare. Informeaza-te si alege modelul care ti se potriveste cel mai bine. Daca nu iti plac modelele de la iPhone mai ai o multime de alte variante.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.