HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3030 posts
  • Mancare cu legume

Curry vegetarian pentru Craciun

  • Eduard Nedelcu
  • December 5, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii): 200 g ciuperci champignon 200 g ciuperci pleurotus 2 dovlecei 1 ceapa 1 ardei 1 pahar rosii in bulion 6 catei de usturoi 4 linguri ulei 1…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Tarta de iarna cu visine

  • Eduard Nedelcu
  • December 4, 2012
Ingrediente (pentru 6 portii): Aluat: 200 g faina alba 100 g unt 1 ou 1 lingura apa calda Umplutura: 400 g visine congelate fara samburi 3 oua 150 g zahar…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Retete de sarbatori

Muschi de porc cu mustar pentru Revelion

  • Eduard Nedelcu
  • December 4, 2012
Ingrediente (pentru 5 portii): 1 muschi de porc file (maxim 1 kg) 100 g mustar iute cu boabe 2 linguri ulei de masline 100 ml supa de legume din cub…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Cartofi la cuptor umpluti

  • Eduard Nedelcu
  • December 4, 2012
Ingrediente (pentru 5 portii): 10 cartofii albi de marime asemanatoare 200 g smantana grasa 50 g unt 150 g jambon 200 g cascaval afumat sau Emmentaler sare, piper 1 lingurita…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Gogosi cu mere

  • Eduard Nedelcu
  • December 3, 2012
Ingrediente (pentru 8 portii): 150 g faina alba 4 mere rosii 100 g unt 100 ml vin alb 100 g stafide 3 oua 500 ml ulei pentru prajit 300 g…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Pateuri cu pere si branza dulce

  • Eduard Nedelcu
  • December 3, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii-8 pateuri): 250 g foitaj 200 g branza dulce de vaci 2 pere 200 g zahar 50 g migdale macinate 1 ou 20 g unt 2 linguri…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Briose cu gem de caise

  • Eduard Nedelcu
  • December 3, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii – 8 briose): 200 g faina alba 100 g migdale macinate 100 g zahar 150 g gem de caise 100 ml lapte 3 linguri malai 2…
Vezi Postarea
Share
  • Aperitive

Briose aperitiv cu piept de pui afumat

  • Eduard Nedelcu
  • December 2, 2012
Ingrediente (pentru 6 portii): 250 g faina alba 100 g unt 3 oua 50 ml vin alb 100 ml lapte 100 g piept de pui afumat 50 g masline negre…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Chiftelute din legume cu parmezan

  • Eduard Nedelcu
  • December 2, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii): 400 g cartofi 200 g morcovi 2 catei de usturoi 1 legatura patrunjel 200 g parmezan 3 oua 1 lingura pesmet sare si piper Cartofii si…
Vezi Postarea
Share
  • Aperitive

Piftie din aripi de curcan

  • Eduard Nedelcu
  • December 1, 2012
Ingrediente (pentru 5-6 portii): 4 aripi de curcan 8 oua de prepelita 2 foi de dafin 5-6 catei de usturoi 2 cepe 2 morcovi 1 conserva mica mazare boabe 1…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Prajituri cu ciocolata si fulgi de migdale

  • Eduard Nedelcu
  • December 1, 2012
Ingrediente (pentru 6 portii): Blat: 150 g faina alba 120 g zahar 100 ml ulei 100 ml lapte 5 galbenusuri 5 linguri cacao pudra 1 esenta rom 1 plic praf…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Bulete de branza frantuzesti

  • Eduard Nedelcu
  • December 1, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii): 100 g faina alba 150 ml lapte 50 g unt 4 oua 1/2 lingurita ierburi Provence un praf de sare si piper 100 g cascaval Emmentaler…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 79 80 81 82 83 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.