Ce case se mai vand/inchiriaza in Irlanda?

Share Button

Daca va intrebati ce case se mai vand sau inchiriaza in Irlanda, iata o selectie de locuinte din anul ce se incheie. Preturile variaza intre 30.000EUR si 600.000EUR pentru vanzare si intre 300EUR/saptamana si 1000EUR/saptamana pentru inchiriere.

Deja am pus ochii pe cateva.

Sursa: http://www.charlesmccarthy.com/blog/round-up-of-sales-commercial-leases-for-2012/

consultanta Dan Bradu
kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Tags: ,

6 Comments

 1. Laura

  Imi place designul caselor irlandeze, au ceva aparte. Care este ponderea caselor din lemn in Irlanda?

 2. Stefania

  Foarte interesante imaginile postate. Cred ca o casa ar trebui sa-ti inspire in primul rand: siguranta, caldura, prospetime si intimitate, bineinteles pe langa un design asa cum ti-l doresti.

 3. Vivi

  Am intrat si eu pe charlesmccarthy dar pare ca e doar o agentie imobiliara. Exista un fel de director de anunturi pentru irlanda? Ceva de genul sa poti lua legatura direct cu proprietarul?

  • Ciprián Popescu

   Intr-adevar e doar o agentie imobiliara. Nu stiu de directoare de anunturi, dar stiu de un director de linkuri, http://roo.ie/

   Poate gasesti acolo ce cauti.

 4. Paula

  Sunt un pic cam mari pentru gustul meu

 5. dansatori evenimente

  Momentan sunt in Irlanda si va spun din propria experienta pe cat sunt de frumoase pe atat de scumpe sunt. Sa ajung la o chirie pe un apartament 2 camere in centrul orasului Cork, circa 1500 euro. Degeaba sunt frumoase.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.