Muschi de vita cu sos de mustar pentru Revelion

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente (pentru 6 portii):

  • 1 kg muschi sau pulpa de vita
  • 4 linguri mustar cu hrean
  • 4 linguri smantana grasa
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita oregano
  • 2 catei de usturoi
  • sare si piper

Muschiul de vita se impaneaza cu bucatele de usturoi ( se fac mici incizii cu varful unui cutit in care se infig bucati de usturoi). Uleiul se incinge intr-o tigaie si se prajeste muschiul de vita cate 1 minut pe fiecare parte, astfel incat sa prinda o crusta crocanta dar sa ramana crud in centru.

Se condimenteaza cu sare, piper si oregano si se introduce in cuptorul preincalzit intr-o tava, acoperit cu folie de aluminiu. Se coace la 180 de grade timp de 1 ora si jumatate.

Pentru sos, se amesteca smantana cu mustarul si se serveste impreuna cu muschiul cald taiat felii subtiri la masa de Revelion.

Pofta buna!

 

 

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.