HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Retete Culinare

2170 posts
  • Dulciuri

Pasta de gutui

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 3kg gutui, ½ kg mere, zahar. Mod de preparare: Se aleg gutui bine coapte. Se spala, se taie in patru, se inlatura casuta cu samburi si se aseaza intr-un…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Deliciul (parisiana)

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Se iau 200g unt foarte proaspat si se bate neincetat cu 250g zahar praf, pana ce pasta  va fi cu totul omogena. Apoi se adauga 125g migdale curatate si pisate.…
Vezi Postarea
Share
  • Bauturi
  • Dulciuri

Crema bahica

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Puneti intr-o cratita 500g vin alb, 100g zahar si 2 degete scortisoara. Dupa ce a fiert retrageti cratita. Luati atunci  6 galbenusuri de ou pe care le amestecati bine, apoi…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Gazpacho

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 2 castraveciori, 2 rosii, 1 ardei iute, 1 ceapa, 2 capatani de usturoi, 1 felie de franzela uscata, 1 lingurita otet de mere, 2 linguri ulei de masline, 1…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui chinezesc

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 1kg carne pui fara os, 3 oua, 100g faina, 100g mustar, 2 legaturi patrunjel, sare, piper. Mod de preparare: Patrunjelul sa toaca cat mai marunt. Se trece carnea prin…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Varza calita saseasca

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 1 varza dulce mare, 4 mere, 50ml ulei, 2 cepe, 1 lingurita pasta de rosii, 100g smantana, 1 legatura patrunjel, 1 lingurita maghiran, sare, piper. Mod de preparare: Varza…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Tocana siciliana

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 800g carne de porc sau vitel, 3 linguri ulei, 1 ceapa, 2-3 catei de usturoi, 1 legatura patrunjel, 2 gogosari, 500g rosii (sau 3 linguri bulion), 1/3 cana vin…
Vezi Postarea
Share
  • Muraturi

Muraturi asortate iraniene

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente (pentru 1 bidon de 10kg): 2kg de castraveti, 1 varza potrivita, 1 conopida, 1kg morcovi, 2 sfecle rosii potrivite, 2-3 bucati hrean, un pumn de fasole verde, 250g ardei…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

"Drob" de ciuperci cu piept de pui

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 500g ciuperci, 400g piept de pui, 1 morcov, 1 radacina de patrunjel, 4 oua (albusurile), 100g unt, 100g gris, 2 linguri pesmet, sare, piper. Mod de preparare: Se curata…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pulpe de pui cu lamaie

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 6 pulpe pui, 1,5 kg cartofi, 100ml ulei, 2 lamai, 300g cascaval, sare, piper. Mod de preparare: Se curata si se spala pulpele de pui, apoi se pun intr-o…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Aripi de pui cu ghimbir – Specialitate marocana

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 1kg aripi de pui, 50ml sos de soia, 30ml coniac, 2 catei de usturoi, 500ml vin alb sec, 1 lingurita ghimbir, 100g faina, sare, piper, ulei pentru prajit. Mod…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Specialitate greceasca

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 300g telemea de oaie, 200ml ulei de masline, 50g masline verzi, 50g masline negre, 2 lingurite cimbru, 1 ardei iute de culoare rosie, taiat marunt, un buchetel de marar.…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 133 134 135 136 137 … 181 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.