Ingrediente:
- 1kg carne pui fara os,
- 3 oua,
- 100g faina,
- 100g mustar,
- 2 legaturi patrunjel,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Patrunjelul sa toaca cat mai marunt. Se trece carnea prin mustar, patrunjel apoi prin faina si ou, se sareaza si se pipereaza. Se prajeste in ulei incins. Se poate servi cu orez sau cu cartofi natur drept garnitura.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- 5 moduri de a te simti mai bine ca femeie in fiecare zi - August 9, 2022
- Care sunt avantajele de a deveni antreprenor? - August 8, 2022
- Mobilier modular: iata solutii perfecte pentru a economisi spatiu - August 3, 2022
Comentarii recente