HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Retete Culinare

2170 posts
  • Preparate din peste si fructe de mare

Crap ca la Moldova

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 1 crap de 2 Kg, 6-8 cepe, 1 Kg rosii, 1 ceasca untdelemn, 1 legatura patrunjel, sare, piper, 3 pumni de macris verde, 2 linguri de lapte batut. Mod…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Prajitura la tava cu caise

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente (pentru cca. 24 de bucati): 1 conserva (720) ml. de compot de caise pentru diabetici, 150 g. de unt, 50g. indulcitor pentru diabetici, 4 oua, 100 ml. lapte, 300…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Prajitura la tava cu agrise

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente (pentru 24 de bucati): 1 borcan (720 ml.) compot de agrise pt. diabetici, 150 g. unt, 50 g. indulcitor pentru diabetici, 1 lingurita esenta de vanilie, 4 oua, 100…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Prajitura fara grasime

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 4 oua, 6 linguri cu apa, 200 g. zahar pudra, 200 g. faina, 1/2 pachet de praf de copt, coaja rasa de la o lamaie, gem de fructe (caise,…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Prajitura economica

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Se freaca 50 g de unt, se adauga 225g de zahar pisat si 3 galbenusuri. Separat se amesteca 125g de lapte rece cu 225g de faina, un pachet de cacao,…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Prajitura cu visine

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 4 oua intregi, 200 g. zahar pudra, 200 g. faina, 4 linguri cu apa clocotita, 4 lingurite cu zahar pudra, 1 kg. visine. Mod de preparare: Cele 4 galbenusuri…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Prajitura cu struguri

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 200 gr. unt, 300 gr. zahar pudra, 6 oua, 300 gr. faina, boabe de strugure. Mod de preparare: Se freaca untul cu zaharul pudra pana ce s-a transformat intr-o…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Prajitura cu prune

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente (pentru 8 portii): 190g unt, 175g zahar tos, 3 oua, batute, 1 portocala, coaja rasa si sucul, 200g faina, un praf de copt, stins cu putin suc de lamaie,…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Rulouri cu branza de vaci

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 300g faina, 300g unt sau margarina, 300g branza de vaci, 2 linguri zahar, 1 lingurita sare, o lingurita rasa bicarbonat, 1 leg. marar. Mod de preparare: Din faina, unt…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Prajitura cu nuca de cocos

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 1/2 ceasca unt moale, 1 ceasca faina, 2 linguri zahar pudra, 100g nuca de cocos rasa, 1 ceasca de zahar tos, 1 pliculet praf de copt, un plic zahar…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Fursecuri fragede

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 400g faina, 2 oua, 100ml ulei, 150g zahar praf, 1 plic zahar vanilat, 1 lingurita coaja de lamaie, 1 lingurita rom, un varf de cutit sare. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Prajitura cu nuci si aluat ras

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: Blat: 400g faina, 150g unt sau margarina, 150ml smantana, 50g zahar, 2 galbenusuri, 1 lingura coaja de lamaie, 1 lingurita praf de copt, sare. Umplutura: 5 albusuri, 3 galbenusuri,…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 115 116 117 118 119 … 181 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.