Crap ca la Moldova

Ingrediente:

  • 1 crap de 2 Kg,
  • 6-8 cepe,
  • 1 Kg rosii,
  • 1 ceasca untdelemn,
  • 1 legatura patrunjel,
  • sare,
  • piper,
  • 3 pumni de macris verde,
  • 2 linguri de lapte batut.

Mod de preparare:

Ceapa se taie pestisori si se pune la calit intr-o tava incapatoare. Rosiile se taie felioare si se pun si ele peste ceapa rumenita. Pestele se curata si se taie portii. Cand rosiile s-au muiat/prajit, se pune pestele sarat si piperat, si se da la cuptor, stropindu-se des cu zeama din tava. Patrunjelul si macrisul se toaca marunt si se freaca impreuna cu laptele batut, pana se face pasta. Dupa o jumatate de ora si mai bine, daca pestele este bine rumenit si patruns, se toarna sosul acrisor si parfumat si se mai lasa 2-3 minute in cuptor.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.