Prajitura la tava cu caise

Share Button

Ingrediente (pentru cca. 24 de bucati):

  • 1 conserva (720) ml. de compot de caise pentru diabetici,
  • 150 g. de unt,
  • 50g. indulcitor pentru diabetici,
  • 4 oua,
  • 100 ml. lapte,
  • 300 g. de faina,
  • 1 lingurita de praf de copt,
  • margarina pentru tava,
  • 20 g. de seminte de fistic tocate.

Mod de preparare:

Se scurg caisele. Se amesteca bine cu mixerul untul si indulcitorul. Treptat,se adauga si ouale. Se adauga laptele. Se amesteca faina cu praful de copt si se adauga treptat si uniform la aluat. Se toarna aluatul intr-o tava (35×40 cm) unsa cu margarina. Se aseaza caisele pe aluat si se introduce tava la cuptor. Se coace circa 30 de minute. Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca si se presara fisticul tocat deasupra.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.