HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Retete Culinare

2170 posts
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de mere cu costita afumata

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 mere (800g), 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 20g unt sau margarina, 2 linguri curry, 800ml concentrat de pui (Knorr + apa), sare, piper, 1…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Friptura de peste

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 1kg peste proaspat (crap, salau, somon, calcan), 100ml untdelemn, 1 morcov, 1 radacina patrunjel, 1 telina mica, 2 cepe potrivite, piper macinat si sare (dupa gust), 3 linguri apa.…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Plachie de peste

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 1kg peste (cu mai putine oase – salau, somon, calcan), 1 morcov, 2 cepe mijlocii. Pentru sos: 1 pahar de apa, 1 pahar de vin, piper, foi de dafin,…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Spanac cu chifle

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 700g spanac, 3 linguri untdelemn, 2 linguri faina, 2 chifle, 2 linguri margarina vegetala, sare si piper (dupa gust). Mod de preparare: Spanacul se alege, se spala si se…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Pasta de peste rasol

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 1kg de peste fiert rasol (crap, salau), 1 ceapa mare, 3 linguri de untdelemn, 150g margarina vegetala, 1/2 lingurita piper macinat, putin enibahar pisat (sau nucsoara rasa fin), sare…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Peste rasol

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 1kg peste (cu mai putine oase – salau, somon, calcan), 300g morcovi, 300g patrunjel radacina, 1 telina potrivita, 3 cepe mijlocii, 1 lingurita boabe de piper, 2 cartofi, 2…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Spanac cu morcovi

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 600g spanac, 3 morcovi, 2 cepe potrivite, 3 linguri untdelemn, 1 lingura faina, 1 lingura boia de ardei, sare si piper (dupa gust), 1 lingura margarina vegetala, 1 lingurita…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Budinca de orez cu frisca si capsuni

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 1/2 cana orez, 1 1/2l lapte, zahar dupa gust, 2 pachetele zahar vanilat, 300-500g frisca dulce gata batuta, 20-25 de capsuni. Mod de preparare: Se fierbe orezul cu laptele,…
Vezi Postarea
Share
  • Gem si dulceata

Marmelada din 4 feluri de fructe

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: cate 1kg de cirese, zmeura, fragi si coacaze, 5kg zahar, daca se poate pudra. Mod de preparare: Fructele se spala si se curata de cozi si frunzulitele se pun…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
pentru afectiuni cardiace, renale si hipertensiune arteriala Ingrediente: 100g ciuperci, 10ml ulei, ceapa verde, usturoi, 80g rosii. Mod de preparare: Ceapa se toaca marunt, se rumeneste intr-o tigaie uscata (neunsa).…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de lamaie cu vin – indicat in regimul de slabire

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 1 galbenus, suc si coaja de lamaie, zahar, 5g unt, sare, vin alb. Mod de preparare: Galbenusul se amesteca bine, se toarna sucul de lamaie indoit cu apa rece,…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de maioneza cu tarhon

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 200ml ulei, 1 galbenus, tarhon. Mod de preparare: Se prepara o maioneza. La sfarsit se adauga tarhonul tocat marunt. Poate fi servit peste preparatele din carne sau peste si…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 100 101 102 103 104 … 181 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.