Sos de ciuperci

consultanta Dan Bradu
Share Button

pentru afectiuni cardiace, renale si hipertensiune arteriala

Ingrediente:

  • 100g ciuperci,
  • 10ml ulei,
  • ceapa verde,
  • usturoi,
  • 80g rosii.

Mod de preparare:

kurtmann.ro

Ceapa se toaca marunt, se rumeneste intr-o tigaie uscata (neunsa). Ciupercile se taie marunt, apoi se rumenesc in ulei, se adauga ceapa, usturoiul taiat marunt, rosiile curatate de coaja si seminte se taie felii. Se fierbe inca 10 minute. Se serveste peste preparatele din carne tocata (rulada, perisoare), paste fainoase (spaghete, taitei) la care se adauga cascaval ras.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.