Spanac cu morcovi

Share Button

Ingrediente:

  • 600g spanac,
  • 3 morcovi,
  • 2 cepe potrivite,
  • 3 linguri untdelemn,
  • 1 lingura faina,
  • 1 lingura boia de ardei,
  • sare si piper (dupa gust),
  • 1 lingura margarina vegetala,
  • 1 lingurita zeama de lamaie.

Mod de preparare:

Spanacul se alege, se spala si se pune cu apa rece la fiert. Se scurge de zeama, se toaca apoi marunt si se caleste intr-o cratita, in untdelemn incins, pana devine sticloasa. Morcovii se curata, se rad marunt, se adauga la ceapa, se amesteca bine. Se pune piper, sare si putina apa, se fierbe inabusit pana cand morcovii s-au inmuiat. Se adauga apoi spanacul, faina si boiaua de ardei, se lasa sa mai dea in clocot. La sfarsit, se pune margarina topita si zeama de lamaie.

kurtmann.ro
consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.