Budinca de orez cu frisca si capsuni

Ingrediente:

  • 1/2 cana orez,
  • 1 1/2l lapte,
  • zahar dupa gust,
  • 2 pachetele zahar vanilat,
  • 300-500g frisca dulce gata batuta,
  • 20-25 de capsuni.

Mod de preparare:

Se fierbe orezul cu laptele, zaharul si zaharul vanilat. Se lasa sa se raceasca. Cand este rece, se pune pe un platou un strat de orez, un strat de frisca presarat cu capsuni, un alt strat de orez, pana cand compozitia se termina. Deasupra se decoreaza cu frisca din abundenta si cu capsuni! Peste fructe se presara putin zahar vanilat. Se baga la frigider si se scoate cand se serveste la masa.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.