HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3034 posts
  • Preparate din carne de vita si oaie

Tocanita de vita

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2008
Ingrediente (pentru 4 portii): 2 catei de usturoi, 4 cepe, 700g carne de vita, 3 linguri ulei, piper, sare, boia dulce, curry, ½ lingurita scortisoara, 750ml supa de carne, 1…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui fripti la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2008
Ingrediente: 1 pui, 1 lingura unt sau untura. Mod de preparare: La puii curatati si spalati se prind picioarele sub pielita din partea de jos a abdomenului, se presara cu…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Mere in vin rosu

  • Eduard Nedelcu
  • July 31, 2008
Ingrediente (pentru 6 portii): 1l vin rosu sec puternic, 100g zahar gelifiant, 3 batoane de scortisoara, 6 mere acrisoare, 400ml frisca, 2 plicuri zahar vanilat, 4cl Calvados. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Piept de pui cu cartofi la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • July 31, 2008
Ingrediente (pentru 4 portii): 500g varza alba, 2 ardei grasi, 1 ceapa, 2 linguri otet, sare, piper, 9 linguri ulei, 750g cartofi fierti in coaja si decojiti, 1 lingura chimen,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu vinete

  • Eduard Nedelcu
  • July 31, 2008
Ingrediente: 1 pui de 1 kg, 50 g de unt, 3-4 linguri de ulei, 1 ceapa, 1 lamiie, sare, piper, 350-400 g de vinete, conservate in congelator. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu sos ca la Buzau

  • Eduard Nedelcu
  • July 30, 2008
Ingrediente: 2 pui potriviti, 150 g de unt, 4 rosii mari, o capatina de usturoi, sare, piper, ½ l de vin alb. Mod de preparare: Se taie puii in bucati…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu mazare

  • Eduard Nedelcu
  • July 29, 2008
Ingrediente: 1 pui mai mare, 1 kg. de mazare, 2-3 cepe, 4-5 rosii, 5 linguri de ulei, o lingurita de faina, o lingurita de zahar, marar verde, sare. Mod de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu galuste

  • Eduard Nedelcu
  • July 28, 2008
Ingrediente: 2 pulpe pui, 100g ulei, faina 200g, 1 ou, apa cit este nevoie, vegeta, marar. Mod de preparare: Se pun pulpele de pui intr-o cratita sa se distuie in…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • July 27, 2008
Ingrediente: 4 copane sau 4 piepti de pui, 4 felii subtiri de costita, un borcan mic de ciuperci conservate (sau 400 g de ciuperci proaspete), o ceapa, 1 pahar cu…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu bame

  • Eduard Nedelcu
  • July 26, 2008
Ingrediente: 1/2kg de bame, o ceapa, 50 g de unt, 5-6 rosii, 3 linguri de vin alb, patrunjel verde, sare, 1 pui mare, ulei, bors sau otet. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu bame (2)

  • Eduard Nedelcu
  • July 25, 2008
Ingrediente: 500 g carne de pasare, 100 g de ceapa, 1 ardei gras, 5-6 rosii, 50 ml de ulei, 50 ml de vin alb, ½ l de bors sau 50…
Vezi Postarea
Share
  • Altele

Mancare in imagini

  • Eduard Nedelcu
  • July 25, 2008
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 221 222 223 224 225 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.