HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Gustari calde si minuturi

Cascaval pane cu salsa de castraveti

  • Eduard Nedelcu
  • August 3, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 4 portii):

  • 1 castravete,
  • 4 rosii,
  • 1 ceapa rosie,
  • 1 lingura suc de lamaie,
  • sare,
  • piper,
  • 2 linguri ulei,
  • 2 linguri faina,
  • 8 linguri pesmet,
  • 2 oua,
  • 8 felii groase de cascaval,
  • 2 linguri unt.

Mod de preparare:

Se curata castravetele si rosiile si se taie cubulete. Se curata ceapa si se toaca. Se introduce intr-un castron, alaturi de castraveti si rosii. Se amesteca sucule de lamaie cu sare si piper si ulei; se toarna in castron si se amesteca cu legumele. Faina si pesmetul s aseaza pe cate o farfurie. Ouale se bat intr-o farfurie adanca si se pipereaza. Se curata coaja de la cascaval si feliile se tavalesc mai intai prin faina, apoi prin ou si  apoi prin pesmet. Feliile de cascaval bine invelite, se pun la prajit in unt incins si se lasa 3 minute pe fiecare parte, la foc mijlociu. Se aranjeaza pe farfurii preincalzite, cu salsa si eventual cu salata verde.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de porc

Bulete de carne

  • Eduard Nedelcu
  • August 3, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Dulciuri

Bûche de Noël

  • Eduard Nedelcu
  • August 3, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Sufleu de peste

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Sufleu de dovlecei

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Bulete vegetariene

  • Eduard Nedelcu
  • December 8, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi
  • Mancare cu legume

Budinca provensala cu legume

  • Eduard Nedelcu
  • December 6, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Cartofi la cuptor umpluti

  • Eduard Nedelcu
  • December 4, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Chiftelute din legume cu parmezan

  • Eduard Nedelcu
  • December 2, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Bulete de branza frantuzesti

  • Eduard Nedelcu
  • December 1, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Featured
  • Gustari calde si minuturi

Mini quiches

  • Eduard Nedelcu
  • November 28, 2012
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.