Guguluf cu stafide

kurtmann.ro
Share Button

Ingrediente (pentru 6 portii):

  • 100g stafide,
  • 4 linguri rom,
  • 7g gelatina,
  • 500ml lapte,
  • 200g gris,
  • 2 oua,
  • 80g zahar,
  • 1 plic zahar vanilat,
  • 500ml frisca,
  • 40g fistic tocat.

Mod de preparare:

Stafidele se inmoaie in rom. Se da in fiert laptele si se adauga gris. Se separa oualele. Galbenusurile, zaharul si zaharul vanilat se inglobeaza in gris; se adauga gelatina dizolvata. Se lasa sa se raceasca si se adauga stafidele, albus batut, frisca batuta si 2/3 din fistic. Se toarna intr-o forma clatita cu apa rece si se lasa la rece 3-4 ore. Guguluful se rastoarna, se presara cu fistic si se serveste cu compot de prune.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.