HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3032 posts
  • Preparate din carne de pasare

Mancare de rata rece, cu masline

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: o rata, 4 cepe, 4-5 linguri ulei, o lingura bulion de rosii, sare, 20 boabe de piper, 150 g masline. Preparare: Ca orice mancare servita rece, se prepara cu…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Mancare de cartofi

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 600-700 g cartofi, o ceapa, 3-4 linguri untdelemn, marar, patrunjel, boia, sare, piper, 1/2 foaie de dafin. Mod de preparare: Este o mincare care se executa repede. Ceapa taiata…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Limba cu sos de smintina

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: limba de un kg, 3 l de apa, 3 cepe, un morcov, un patrunjel, 10 boabe de piper, sare, o lingurita de faina, o ceasca de smintina, o lingura…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Limba cu masline

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: o limba de 1 kg, 150 g masline, 4-5 ceapa, 1 pahar ulei, 1 pahar vin, 3-4 rosii, 2 lingurite faina, 1 foaie de dafin, 1 lamiie, 100 g…
Vezi Postarea
Share
  • Paste si pizza

Lasagna cu carne tocata

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 1 ceapa, 1 cutie (500 g) cu rosii in bulion, 2-3 linguri bulion, 1-2 catei de usturoi, 700 g carne tocata, vegeta, sare, piper, oregano, cimbru. Pentru sos: 4…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Jambon fiert in vin

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: pulpa din spate, boabe de piper, boabe de ienibahar, o foaie de dafin, o capatina de usturoi, 3 l de vin alb. Preparare: Pulpa se curata de os, se…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din vanat

Iepure cu masline

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: un iepure, 4 linguri de ulei, 250 g masline, un pahar cu vin, o lingura de bulion, sare, piper, doua cepe mari, 250 g arpagic. Preparare: Se curata iepurele…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Gulii umplute cu carne de vaca

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 10-15 buc. gulii, 10 linguri de carne tocata, 1-2 linguri orez, untura, brinza rasa, zeama de carne. Preparare: Se curata de coaja guliile intregi si se taie in partea…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Frigarui cu gust de rai

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: pulpe de pui, grasime de oaie, ceapa (nu obligatoriu), piper, boia dulce. Preparare: Se iau pulpele, se despica carnea de pe ele in asa fel ca sa ramana intr-o…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Fricassee de pui

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: un pui, o ceapa, un morcov, cimbru, patrunjel, frunza de dafin, sare, unt, 15 fire arpagic, 150 gr. ciuperci, o lingura faina, 2 galbenusuri, o lingura smantana, o lingurita…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Drob de miel

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: organe si prapure de miel, 1 kg de ceapa verde, 500g de ceapa, 200g de marar verde, 200g de usturoi verde, 100g de patrunjel, 3+1 oua, 200ml de ulei,…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Dovlecei umpluti cu carne de pasare

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 2 buc. dovlecei, 2 linguri carne de pasare fiarta si tocata, 2 linguri orez fiert, marar, patrunjel, sare, 3-4 linguri suc de rosii, 15 gr. unt. Preparare: Se umplu…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 134 135 136 137 138 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.