Pulpe de pui in aluat de bere

kurtmann.ro
Share Button

Ingrediente:

  • 250 g maioneza pentru salata,
  • o lingura mustar cu ierburi,
  • o lingura capere,
  • un ou fiert tare,
  • o rosie,
  • un castravete,
  • sare,
  • piper,
  • 150 g faina,
  • 60 ml bere blonda,
  • 2 oua,
  • zahar,
  • 4 pulpe de pui,
  • ulei pentru prajit.

Preparare:

Se freaca maioneza cu mustar si capere.se curata oul si se spala rosia. Ambele se taie cuburi ca si castravetele. Se adauga sare si piper. Se amesteca cu maioneza. Din bere si faina se face un aluat. Se separa separa ouale. Albusele se bat spuma si se amesteca cu galbenusele. Se spala si se streg pulpele apoi se condimenteaza cu sare si piper. Se incinge uleiul. Se dau pulpele prin aluat si se pun la prajit pina devin rumene. Se servesc impreuna cu sosul.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.