Pui tiganesc

Ingrediente:

  • 1 pui,
  • 4-5 ardei grasi,
  • 2 rosii,
  • 1 ceapa,
  • 1 catel usturoi,
  • boia de ardei dulce,
  • ulei,
  • sare,
  • marar.

Preparare:

Se sareaza puiul , se da prin boiaua dulce, apoi se prajeste in ulei incins. In timpul prajitului se adauga ardeii grasi curatati de simburi si taiati marunt, rosiile taiate felii fara seminte si pielita, ceapa taiata bucatele si oparita, usturoiul strivit si la urma mararul. Se serveste cu garnitura de orez.

consultanta Dan Bradu
kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.