Pulpe de pui cu sos de mustar

Ingrediente:

  • 8 pulpe mai mici de pui,
  • 4 lingurite boia de ardei dulce,
  • o lingurita piper,
  • sare,
  • o lingurita chimen,
  • o lingurita zahar,
  • 150 g gem de portocale,
  • 4 linguri mustar de Dijon.

Preparare:

Pulpele de pui se spala si se sterg cu un servetel de bucatarie. Intr-un castron se amesteca boiaua, sarea, piperul, chimenul si zaharul. Se ung pulpele bine pe toate partile cu acest amestec si se aseaza intr-o tava unsa cu grasime. Se pun la cuptor si se intorc din cind in cind, sa nu se arda. Gemul de portocale se amesteca cu mustarul si se pune intr-un castronas.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.