HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Salate

Salata de rosii cu mozzarella

  • Eduard Nedelcu
  • September 3, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 450 g de rosii mici,
  • patru cepe verzi,
  • o jumatate de ceasca de ulei de masline,
  • doua linguri de otet slab facut din vin,
  • 200 g de brinza mozzarella taiata cubulete,
  • o jumatate de ceasca de frunze proaspete de patrunjel,
  • o ceasca de frunze proaspete de busuioc,
  • sare si piper.

Mod de preparare:

Folosind un cutit foarte ascutit, taiati rosiile in doua si puneti-le intr-un castron mare. Curatati ceapa verde, taiati marunt atit ceapa propriu-zisa, cit si frunzele verzi si puneti-le si pe ele in castron, alaturi de rosii. Turnati peste ele otetul slab de vin si uleiul de masline si amestecati-le cu miinile. Asezonati cu sare si piper dupa gust, adaugati mozzarella si amestecati din nou. Acoperiti castronul cu o folie din plastic si bagati-l la frigider pentru a se racori timp de patru ore. Salata se scoate din frigider cu 10 minute inainte de a fi servita. Tocati marunt patrunjelul si adaugati-l in salata. Frunzele de busuioc se rup in bucati mici si se presara deasupra salatei. Se amesteca din nou salata acum, cind are in ea toate ingredientele. Se mai adauga sare si piper daca este necesar si se serveste. Pentru ca aroma sa fie cit mai placuta, trebuie sa aveti mozzarella de bivolita. Salata va arata bine si daca se adauga brinza mozzarella sub forma de bilute, acestea fiind o delicatesa italiana.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Mancare cu legume

Cepe mici glazurate

  • Eduard Nedelcu
  • September 3, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Mancare cu legume

Crochete de linte

  • Eduard Nedelcu
  • September 3, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Salate

Salata verde cu smintina si oua

  • Eduard Nedelcu
  • July 7, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Salate

Salata verde cu ansoa

  • Eduard Nedelcu
  • July 7, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Salate

Salata verde cu sos de smantana

  • Eduard Nedelcu
  • July 6, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Salate

Salata verde

  • Eduard Nedelcu
  • July 6, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Salate

Salata Waldorf

  • Eduard Nedelcu
  • July 5, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Salate

Telina cu smintina

  • Eduard Nedelcu
  • July 5, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Salate

Salata de citrice si avocado

  • Eduard Nedelcu
  • June 20, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Retete de sarbatori
  • Salate

File de porc si salata de sfecla rosie cu hrean

  • Eduard Nedelcu
  • June 18, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.