HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din carne de pasare
  • Retete de sarbatori

Pulpe de pui cu lamaie, unt si busuioc

  • Eduard Nedelcu
  • December 5, 2012
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 6 portii):

  • 6 pulpe de pui
  • 1 lamaie
  • 10 frunze de busuioc proaspat
  • 100 g unt
  • 3 cepe
  • 1 l supa de legume din 2 cuburi concentrate
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • sare si piper

Lamaia se tine in apa clocotita timp de 5 minute. Se scoate, se taie in 2 pe lungime, apoi in felii subtiri, eliminandu-se samburii.

Pulpele de pui se spala si se curata de grasime.

Busuiocul se toaca marunt impreuna cu patrunjelul si se freaca in jumatatea din cantitatea de unt. Amestecul se freaca de pulpele de pui si se introduce si sub pielea acestora, impreuna cu feliile de lamaie.

Legumele se curata, se toaca cubulete si se soteaza in untul ramas timp de 2-3 minute. Se adauga pulpele de pui si se tin pe foc 10 minute intorcandu-se pe fiecare parte. Se adauga din cand in cand cate un polonic din supa de legume. Dupa 10 minute se adauga toata supa de legume si se acopera cu un capac.

Se tine pe foc inca 30 de minute acoperit, se asezoneaza cu sare si piper.

Pofta buna!

 

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Bauturi
  • Retete de sarbatori

Vin fiert cu scortisoara

  • Eduard Nedelcu
  • December 5, 2012
Vezi Postarea
Next Article
  • Dulciuri

Biscuiti rasuciti cu vanilie si cafea

  • Eduard Nedelcu
  • December 6, 2012
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Retete de sarbatori

Paste Fericit

  • Eduard Nedelcu
  • July 22, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu ravioli

  • Eduard Nedelcu
  • June 29, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Carne de pasare, fripta sau fiarta, in aspic

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Retete de sarbatori
  • Salate

File de porc si salata de sfecla rosie cu hrean

  • Eduard Nedelcu
  • June 18, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Retete de sarbatori

Retete de Paste

  • Eduard Nedelcu
  • June 17, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • April 30, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • March 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui umplut cu orez

  • Eduard Nedelcu
  • March 7, 2014
1 comment
  1. Sandu says:
    December 5, 2012 at 13:48

    Ce gust bun da lamaia..:)

Comments are closed.

HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.