HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu ravioli

  • Eduard Nedelcu
  • June 29, 2014
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 4 persoane):

  • 4 pulpe mari de pui,
  • 600 g ravioli (coltunasi de aluat, umpluti cu spanac sau branza, se gasesc de vanzare in pungi, la sectorul de paste fainoase),
  • 2 linguri pasta de tomate,
  • 1 cub concentrat de pasare (Knorr),
  • 4 linguri ulei de masline,
  • 1 lingura usturoi tocat,
  • 200 ml smantana subtire,
  • 100 ml vin alb sec,
  • cateva frunze de busuioc,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare:

Dizolvati cubul de Knorr intr-un litru de apa calda. Incingeti intr-o cratita 2 linguri de ulei si prajiti pulpele de pui la foc iute, lasandu-le sa se rumeneasca pe toate partile. Scurgeti-le, aruncati uleiul, puneti-le din nou in cratita, impreuna cu 100 ml de zeama concentrata de pasare, sare si piper si lasati-le sa fiarba incet 20 de minute. Intre timp, incingeti uleiul ramas intr-o tigaie, puneti usturoiul tocat sa se rumeneasca, stingeti cu vin alb si lasati sa fiarba pana ce lichidul se evapora aproape de tot. Adaugati pasta de tomate si smantana si lasati-le pe foc mic, amestecand intruna. Incingeti zeama concentrata care v-a ramas si, cand da in clocot, puneti la fiert ravioli – exact doua minute – dupa care lasati-i sa se scurga. Incorporati in sos bucatile de pui si ravioli, lasati-le doua minute pe foc, continuand sa amestecati, presarati deasupra busuiocul taiat cu foarfeca si serviti-le imediat.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de pasare

Carne de pasare, fripta sau fiarta, in aspic

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
Next Article
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta cu spanac si mozarella

  • Eduard Nedelcu
  • June 29, 2014
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Carne de pasare, fripta sau fiarta, in aspic

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • April 30, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • March 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui umplut cu orez

  • Eduard Nedelcu
  • March 7, 2014
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui umplut

  • Eduard Nedelcu
  • March 7, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui provensal

  • Eduard Nedelcu
  • March 6, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui fripti la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • March 6, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu vinete

  • Eduard Nedelcu
  • March 5, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.