HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din peste si fructe de mare

Peste rasol

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 1kg peste (cu mai putine oase – salau, somon, calcan),
  • 300g morcovi,
  • 300g patrunjel radacina,
  • 1 telina potrivita,
  • 3 cepe mijlocii,
  • 1 lingurita boabe de piper,
  • 2 cartofi,
  • 2 foi de dafin,
  • 2 linguri zeama de lamaie,
  • 3 linguri de vin alb,
  • 1 lingura de margarina vegetala,
  • 1 lingura patrunjel tocat,
  • 2 linguri otet,
  • sare dupa gust.

Mod de preparare:

Zarzavatul (morcovii, patrunjelul, telina) se curata si se taie felii de marimea unui deget. Se pune la fiert impreuna cu ceapa curatata si taiata rondele. In timp ce fierbe se adauga cartofii, curatati de coaja, care se scot imediat ce sunt gata. In zeama cu zarzavat se adauga sarea, pestele (curatat) si taiat felii mari. Se acreste cu otet, vin si se pun piperul boabe si foile de dafin. Se lasa sa fiarba acoperit 20-30 minute. (Atentie: nu se fierbe prea mult pentru ca se zdrobeste. Se incearca cu furculita). Dupa ce a fiert, pestele se pune pe un platou si se orneaza cu zarzavatul fiert, cartofii felii de 2-3cm grosime, se presara patrunjel verde, se unge cu margarina si se stropeste cu zeama de lamaie. Se serveste fierbinte.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Mancare cu legume

Spanac cu morcovi

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din peste si fructe de mare

Pasta de peste rasol

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din peste si fructe de mare

Scrumbie afumata cu sos verde

  • Eduard Nedelcu
  • June 23, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din peste si fructe de mare

Carne de peste in aspic

  • Eduard Nedelcu
  • June 23, 2014
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din peste si fructe de mare

Peste rasol

  • Eduard Nedelcu
  • February 11, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Featured
  • Preparate din peste si fructe de mare

Dorada la cuptor cu piure de morcovi

  • Eduard Nedelcu
  • November 15, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din peste si fructe de mare

File de pastrav cu legume sote

  • Eduard Nedelcu
  • November 15, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din peste si fructe de mare

Creveti in sos de vin alb

  • Eduard Nedelcu
  • November 15, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din peste si fructe de mare

Zacusca de cod

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din peste si fructe de mare

Scoici cu sos de curry

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.