Ingrediente (pentru 4 portii):
- 500 g cozi de creveti
- 40 g unt
- 1 pahar vin alb
- 2 lingurite sofran
- 1/2 legatura de ceapa verde cu tot cu frunze
- sare si piper
Crevetii se curata de coji si vene si se calesc 5 minute in unt topit. Se toarna apoi peste ei vinul si se adauga sofranul si ceapa verde taiata rondele. Se fierbe totul maxim 10 minute pana se evapora vinul si la sfarsit se presara sare si piper. Se servesc calzi cu garnitura de orez natur sau legume sotate sau la gratar .
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Vitamina C: Tot ce trebuie sa stiti despre importanta ei. - May 19, 2022
- Ce sa ai in vedere cand iti cauti o destinatie de vacanta? - May 16, 2022
- Cel mai simplu cadou pe care îl poți face de Ziua Îndrăgostiților - May 11, 2022
2 Comments
Falit
November 24, 2013Mi-ai facut pofta 🙂 Acum ma duc la Kaufland sa cumpar niste creveti.
Olivia
February 4, 2014Foarte buna aceasta reteta, mi`a placut foarte mult cand am mancat, pacat ca am mancat doar o singura data.