Ingrediente:
- 1 kg cod,
- 3 morcovi,
- 1 telina,
- 1 albitura (toate taiate bare potrivite),
- 1 legatura usturoi verde,
- 1 fir de praz taiat marunt,
- 100 gr masline,
- 250 gr rosii in bulion,
- 2-3 linguri ulei,
- sare,
- piper,
- 100 ml vin alb.
Mod de preparare:
Legumele se inabusa 5-10 min in putina apa cu ulei si se adauga peste pestele taiat bucati, maslinele, usturoiul, vinul, sarea, piperul si se introduce la cuptor inca 10 min. Se decoreaza cu patrunjel taiat fin.
5 comments
Mersi de reteta. Am facut si eu Zacusca de cos si a iesit foarte gustos.
Nu sunt un mare bucatar dar sunt un mare degustator..si mama a facut ceva asemanator si, ce pot spune…e super!
Nu am eu timp sa gatesc dar sunt sigur ca sotiei mele i-ar place sa gateasca aceste preparate. Mi-am copiat reteta pe telefon acum! Multam frumos… acum sa ma grabesc sa mai cumpar niste morcovi 🙂
Ce bun trebuie sa fie. Si ce foame imi e acum, in timpul programului…. Multumesc de sugestie, voi incerca si eu…
Nu am mai auzit de zacusca cu peste, dar suna foarte interesant si trebuie incercat cel putin o data 😀
Comments are closed.