Ingrediente:
- 1 kg cod,
- 3 morcovi,
- 1 telina,
- 1 albitura (toate taiate bare potrivite),
- 1 legatura usturoi verde,
- 1 fir de praz taiat marunt,
- 100 gr masline,
- 250 gr rosii in bulion,
- 2-3 linguri ulei,
- sare,
- piper,
- 100 ml vin alb.
Mod de preparare:
Legumele se inabusa 5-10 min in putina apa cu ulei si se adauga peste pestele taiat bucati, maslinele, usturoiul, vinul, sarea, piperul si se introduce la cuptor inca 10 min. Se decoreaza cu patrunjel taiat fin.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Vitamina C: Tot ce trebuie sa stiti despre importanta ei. - May 19, 2022
- Ce sa ai in vedere cand iti cauti o destinatie de vacanta? - May 16, 2022
- Cel mai simplu cadou pe care îl poți face de Ziua Îndrăgostiților - May 11, 2022
5 Comments
Iuliana
September 27, 2012Mersi de reteta. Am facut si eu Zacusca de cos si a iesit foarte gustos.
Laurentiu
October 29, 2012Nu sunt un mare bucatar dar sunt un mare degustator..si mama a facut ceva asemanator si, ce pot spune…e super!
Tudor Mateescu
November 1, 2012Nu am eu timp sa gatesc dar sunt sigur ca sotiei mele i-ar place sa gateasca aceste preparate. Mi-am copiat reteta pe telefon acum! Multam frumos… acum sa ma grabesc sa mai cumpar niste morcovi 🙂
Adi
November 5, 2012Ce bun trebuie sa fie. Si ce foame imi e acum, in timpul programului…. Multumesc de sugestie, voi incerca si eu…
Radu
November 5, 2012Nu am mai auzit de zacusca cu peste, dar suna foarte interesant si trebuie incercat cel putin o data 😀