HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Preparate din carne de vita si oaie

194 posts
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sarmale moldovenesti

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: foi de varza, carne de vaca si carne de porc, piine, lapte, sare, piper, ceapa, unt, patrunjel, marar, 2 oua. Preparare: Se oparesc foile de varza proaspata cu bors.…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sarmale in foi de varza sau de vita de vie

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Prepararea foilor: Indiferent daca se folosesc foi de varza acra sau cruda, se opteaza pentru cele mai subtiri, cu nervuri cit mai mici ca sa fie usor de impachetat. Nervura…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Mititei

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 1 kg carne de vaca de la ceafa, 200 g seu de vaca, piper, ienibahar, coriandru, cimbru, 3-4 catei de usturoi, sare, o lingurita cu virf bicarbonat. Preparare: Carnea…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Limba cu sos de smintina

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: limba de un kg, 3 l de apa, 3 cepe, un morcov, un patrunjel, 10 boabe de piper, sare, o lingurita de faina, o ceasca de smintina, o lingura…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Limba cu masline

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: o limba de 1 kg, 150 g masline, 4-5 ceapa, 1 pahar ulei, 1 pahar vin, 3-4 rosii, 2 lingurite faina, 1 foaie de dafin, 1 lamiie, 100 g…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Jambon fiert in vin

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: pulpa din spate, boabe de piper, boabe de ienibahar, o foaie de dafin, o capatina de usturoi, 3 l de vin alb. Preparare: Pulpa se curata de os, se…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Drob de miel

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: organe si prapure de miel, 1 kg de ceapa verde, 500g de ceapa, 200g de marar verde, 200g de usturoi verde, 100g de patrunjel, 3+1 oua, 200ml de ulei,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Creier cu ciuperci, lamiie si smintina

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 1 kg. creier, 1 kg. ciuperci, 75 gr. unt, 2 linguri faina, 1 lamiie, 1 ceasca smintina, 1 ceapa, sare, piper. Preparare: Se tine creierul in apa rece 1…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Cotlet de miel umplut

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 1 kg cotlet de miel, ulei, piure de spanac. Preparare: Se scoate de la miel cotletul, se curata carnea de pe oase si se acopera fiecare os cu staniol.…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de vita si oaie

Conopida cu carne

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 600 gr carne (vaca, vitel, pui), 1 conopida mare, 1 lingura faina, 1 lingura grasime, 3-4 cepe, 6-7 rosii sau 1 lingura bulion, 1 lingura unt sau 1 lingura…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Chiftelute marinate

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente (pentru 4 portii): 1 ceapa, tocata marunt, 3 felii de paine uscata, curatate de coaja, 100ml lapte, 450g carne de vita, tocata, 1 ou, batut, 2 linguri cascaval, ras,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Chiftelute cu oua

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 6 oua fierte tari, 1 ou crud, 400 gr. carne tocata, 1 lingura pesmet, 1 lingura unt. Preparare: Ouale fierte si curatate de coaja se imbraca in carne tocata,…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 8 9 10 11 12 … 17 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.