Cotlet de miel umplut

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 1 kg cotlet de miel,
  • ulei,
  • piure de spanac.

Preparare:

Se scoate de la miel cotletul, se curata carnea de pe oase si se acopera fiecare os cu staniol. Apoi, se taie fileul in lungime si se bate pentru a fi cat mai intins. Se condimenteaza carnea cu sare, pipe si cimbru, punandu-se in mijloc, de-a lungul ei, o umplutura de piure de spanac (pregatit in prealabil, sau din cutie). Apoi se ruleaza si se leaga. Cotletul astfel pregatit se aseaza pe o tava unsa cu ulei, impreuna cu 10 cl de apa. Se va stropi de cateva ori cu sucul format. Cand este aproape gata, se va scoate staniolul de pe oase.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.