Ingrediente:
- 600 gr carne (vaca, vitel, pui),
- 1 conopida mare,
- 1 lingura faina,
- 1 lingura grasime,
- 3-4 cepe,
- 6-7 rosii sau 1 lingura bulion,
- 1 lingura unt sau 1 lingura smintina sau amindoua,
- sare,
- patrunjel verde tocat.
Preparare:
Daca este tinara se inabusa carnea cu ceapa, daca este batrina se fierbe mai mult, se adauga conopida desfacuta in buchetele si se lasa sa dea citeva clocote. Se adauga rosiile si o parte din verdeata, faina desfacuta in apa rece si se mai fierbe pina ce scade bine. Se adauga restul de verdeata. Se poate servi si cu smantana.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
- Defectiuni comune pentru turbo - January 19, 2021
- Cum alegem instrumentele pentru taierea unghiilor? - January 18, 2021
Comentarii recente