Drob de miel

consultanta Dan Bradu

Ingrediente:

  • organe si prapure de miel,
  • 1 kg de ceapa verde,
  • 500g de ceapa,
  • 200g de marar verde,
  • 200g de usturoi verde,
  • 100g de patrunjel,
  • 3+1 oua,
  • 200ml de ulei,
  • 35g de sare.

Preparare:

Curatati si spalati organele si prapurele. Fierbeti maruntaiele in apa cu sare avand grija sa se spumeze, apoi lasati-le sa se raceasca. Amestecati ceapa si usturoiul cu maruntaiele, si tocati-le la masina. Amestecati mararul cu patrunjelul tocate marunt cu cele 3 oua si adaugati sarea si piperul. Cu aceasta compozitie umpleti prapurele si impaturiti-l dandu-i o forma rotunda. Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se frige la cuptor, la foc potrivit, cca 25 de minute.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.