HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Retete Culinare

2170 posts
  • Sosuri

Sos de sunca si smantana

  • Eduard Nedelcu
  • August 2, 2008
Ingrediente: 100g sunca felii, 1 felie groasa slaninuta fiarta (circa 100g), 2 linguri unt, 300ml smantana, 100g parmezan ras, sare, piper, nucsoara rasa, 1 legatura patrunjel. Mod de preparare: Taiati…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Tort Linzer

  • Eduard Nedelcu
  • August 2, 2008
Ingrediente (pentru 12 felii): Pentru aluat: 1 lamaie, 300g faina, 300g alune macinate, 200g zahar, 1 praf de sare, 2 plicuri zahar vanilat, 1 lingurita scortisoara macinata, 1 ou, 1…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Cartofi prajiti cu varza acra

  • Eduard Nedelcu
  • August 2, 2008
Ingrediente (pentru 4 portii): 200g varza acra, 75g cascaval, 2 felii ananas (conserva), 8 felii salam, 1 lingurita chimen, 1 kg cartofi rosii, 2 cepe, 2 oua, sare, piper, 3…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui provensal

  • Eduard Nedelcu
  • August 2, 2008
Ingrediente: 1 pui mai maricel (1,8 kg), sare, piper, 3 linguri ulei, 1 catel usturoi, 1/2 lingurita cimbru uscat, 2 ardei grasi (eventual rosii), 2 dovlecei, 200 g rosii mici.…
Vezi Postarea
Share
  • Paste si pizza

Spaghetti a la Ricotta

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): 700g spaghetti, 3 vinete, 1kg rosii, 200g cascaval, 3 capatani de usturoi, 1 buchetel busuioc, 200ml ulei de masline, sare, piper. Mod de preparare: Introduceti rosiile…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de smantana cu mazare

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2008
Ingrediente: 1 ceapa 100g morcovi, 1 lingura unt, 100g mazare congelata, 200ml smantana, sare, piper, 50g parmezan ras, patrunjel. Mod de preparare: Curatati si tocati ceapa. Spalati si curatati morcovii,…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta cu mere

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2008
Ingrediente (pentru 12 felii): Pentru aluat: 150g faina, 50g alune macinate, ½ lingurita scortisoara macinata, 1 praf de sare, 100g unt. Pentru umplutura: 400g pulpa de dovleac, 400g mere acrisoare,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Tocanita de vita

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2008
Ingrediente (pentru 4 portii): 2 catei de usturoi, 4 cepe, 700g carne de vita, 3 linguri ulei, piper, sare, boia dulce, curry, ½ lingurita scortisoara, 750ml supa de carne, 1…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui fripti la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2008
Ingrediente: 1 pui, 1 lingura unt sau untura. Mod de preparare: La puii curatati si spalati se prind picioarele sub pielita din partea de jos a abdomenului, se presara cu…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Mere in vin rosu

  • Eduard Nedelcu
  • July 31, 2008
Ingrediente (pentru 6 portii): 1l vin rosu sec puternic, 100g zahar gelifiant, 3 batoane de scortisoara, 6 mere acrisoare, 400ml frisca, 2 plicuri zahar vanilat, 4cl Calvados. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Piept de pui cu cartofi la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • July 31, 2008
Ingrediente (pentru 4 portii): 500g varza alba, 2 ardei grasi, 1 ceapa, 2 linguri otet, sare, piper, 9 linguri ulei, 750g cartofi fierti in coaja si decojiti, 1 lingura chimen,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu vinete

  • Eduard Nedelcu
  • July 31, 2008
Ingrediente: 1 pui de 1 kg, 50 g de unt, 3-4 linguri de ulei, 1 ceapa, 1 lamiie, sare, piper, 350-400 g de vinete, conservate in congelator. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 154 155 156 157 158 … 181 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.