HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din carne de pasare

Piept de pui cu cartofi la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • July 31, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 4 portii):

  • 500g varza alba,
  • 2 ardei grasi,
  • 1 ceapa,
  • 2 linguri otet,
  • sare,
  • piper,
  • 9 linguri ulei,
  • 750g cartofi fierti in coaja si decojiti,
  • 1 lingura chimen,
  • 600g file de piept de pui,
  • ½ legatura patrunjel,
  • 1 catel usturoi,
  • 4 oua,
  • boia.

Mod de preparare:

Se curata si se spala si se toaca varza si ceapa. Ardeii grasi se curata si se taie fasii. Toate se amesteca intr-un castron de salata. Pentru dressing se amesteca otetul cu sare, piper si 5 linguri de ulei. Se toarna peste salata. Cartofii se taie sferturi si se aseaza pe o tava unsa. Se adauga 2 linguri de ulei, sare, piper si chimen; se coace 20 de minute. Se spala si se sterge carnea de pui. Se spala patrunjelul, se scutura si se toaca. Se adauga usturoiul pisat. Feliile de piept se scutura si se tavalesc prin acest amestec si se prajesc in 2 linguri de ulei circa 5 minute pe fiecare parte pana se rumenesc. Se servesc cu garnitura de cartofi si salata verde.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu vinete

  • Eduard Nedelcu
  • July 31, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Dulciuri

Mere in vin rosu

  • Eduard Nedelcu
  • July 31, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu ravioli

  • Eduard Nedelcu
  • June 29, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Carne de pasare, fripta sau fiarta, in aspic

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • April 30, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Snitel umplut cu muschi de porc sau de vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

  • Eduard Nedelcu
  • March 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui umplut cu orez

  • Eduard Nedelcu
  • March 7, 2014
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui umplut

  • Eduard Nedelcu
  • March 7, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui provensal

  • Eduard Nedelcu
  • March 6, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de pasare

Pui fripti la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • March 6, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.