Sos de smantana cu mazare

Ingrediente:

  • 1 ceapa 100g morcovi,
  • 1 lingura unt,
  • 100g mazare congelata,
  • 200ml smantana,
  • sare,
  • piper,
  • 50g parmezan ras,
  • patrunjel.

Mod de preparare:

Curatati si tocati ceapa. Spalati si curatati morcovii, apoi taiati-i fasii subtiri si lungi. Prajiti ceapa in unt, adaugati morcovii si mazarea, apoi caliti totul circa 2 minute. Stingeti cu smantana, apoi lasati totul sa fiarba circa 5 minute. Condimentati dupa gust cu sare si piper, apoi amestecati sosul cu parmezanul si patrunjelul.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.