HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din carne de vita si oaie

Tocanita de vita

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 4 portii):

  • 2 catei de usturoi,
  • 4 cepe,
  • 700g carne de vita,
  • 3 linguri ulei,
  • piper,
  • sare,
  • boia dulce,
  • curry,
  • ½ lingurita scortisoara,
  • 750ml supa de carne,
  • 1 conserva rosii decojite,
  • 4 cartofi,
  • 2 ardei grasi verzi,
  • 1 lingurita ierburi de Provance.

Mod de preparare:

Se curata usturoiul si ceapa. Usturoiul se piseaza, iar ceapa se taie rondele. Carnea se spala, se sterge si se taie cuburi potrivite. Carnea se prajeste cu usturoi si ceapa in ulei, amestecand. Se condimenteaza cu sare, piper, boia, curry si scortisoara. Se toarna inauntru supa de carne si se adauga si rosiile. Se fierbe circa 15 minute. Se curata cartofii, se spala si se taie cuburi. Se spala ardeiul gras, se sterge, se curata de pielite si se taie fasii lungi. Se pun in cratita cartofii si fasiile de ardei gras si tocanita se mai fierbe circa 10 minute. Se adauga ierburile Provance si se garniseste eventual cu busuioc.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de pasare

Pui fripti la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta cu mere

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

"Drob" frantuzesc

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Miel "Lancashire"

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Mancare de miel cu vinete

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Cotlete de miel cu sos de rosii si menta

  • Eduard Nedelcu
  • June 26, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu ierburi aromate

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu salvie si tarhon

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sote de miel cu curry si stafide

  • Eduard Nedelcu
  • June 24, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

But de miel in aluat

  • Eduard Nedelcu
  • June 19, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.