HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3030 posts
  • Sosuri

Sos brun

  • Eduard Nedelcu
  • July 16, 2014
Ingrediente: unt sau ulei (75 g), faina (75 g), morcov (1), patrunjel (1), telina (1/2), ceapa (1), usturoi (2 catei), dafin (1/4 foaie), cimbru, bulion pasta (50 g), piper, sare,…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos alb

  • Eduard Nedelcu
  • July 16, 2014
Ingrediente: unt (50 g), faina (1 lingura), lapte (250 ml), sare, piper. Mod de preparare: Se incalzeste untul, se adauga faina mestecind continuu cu lingura si dupa citeva minute se…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos alb (Béchamel)

  • Eduard Nedelcu
  • July 15, 2014
Ingrediente: 20-30 g faina, 30-40 g unt, 1/2 l lapte, sare. Mod de preparare: Faina si untul se infierbinta intr-o cratita de 1l la foc mic, numai un minut, amestecind…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos alb (pentru peste inabusit)

  • Eduard Nedelcu
  • July 15, 2014
Ingrediente: faina, supa de peste, lamiie, unt. Mod de preparare: O lingura de faina se prajeste usor intr-o cratita cu o cantitate egala de unt, se subtiaza cu 2 pahare…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos alb (pentru carne fiarta)

  • Eduard Nedelcu
  • July 14, 2014
Ingrediente: 1 lingura faina, 2 linguri unt, 1 1/2 pahare supa de carne, 1 galbenus de ou. Mod de preparare: O lingura de faina se rumeneste usor cu o cantitate…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Rizoto (Risotto)

  • Eduard Nedelcu
  • July 14, 2014
Ingrediente: o ceapa, 50 g de unt, 200 g de sunca fiarta, 200 g de orez, cimbru, dafin, 1/2 litru de supa de carne sau apa fierbinte, o lingura de…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Tartine cu sunca

  • Eduard Nedelcu
  • July 13, 2014
Ingrediente: 400 g sunca, 200 g unt (margarina), o cutie de sardele. Mod de preparare: Sunca se trece de 2 ori prin masina de tocat, apoi se adauga in untul…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Tartine cu sos alb cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • July 13, 2014
Ingrediente: 30 g unt, 30 g faina, 150 ml lapte, 10 ml smintina, 100 g brinza, 250 g ciuperci. Mod de preparare: Se prepara un sos alb mai gros din…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Tartine cu pate de ficat

  • Eduard Nedelcu
  • July 12, 2014
Ingrediente: o franzela, pateu de ficat, masline, gogosari, maioneza, smintina groasa, rosii mici. Mod de preparare: Feliile de franzela se ung cu pateul de ficat si se decoreaza cu masline…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Tartine cu margarina si sardele

  • Eduard Nedelcu
  • July 12, 2014
Ingrediente: 250 g margarina, o cutie de sardele, de cca 200 g, cca 20 g masline, 2-3 castraveciori acri (cca 100-130 g), 3 lingurite cu virf de mustar, un gogosar…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Tartine cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • July 11, 2014
Ingrediente: 150 mg unt, 50 g cascaval sau parmezan, 250 g ciuperci, o ceapa de marime mijlocie, 2 linguri untdelemn, o foaie dafin, 2 linguri zeama de lamiie, vin sau…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Tartine cu cascaval

  • Eduard Nedelcu
  • July 11, 2014
Ingrediente: o franzela, unt, sardele sau pasta de sardele, cascaval, masline, gogosari, galbenus de ou tare. Mod de preparare: Se ung feliile de franzela cu unt simplu sau cu unt…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 45 46 47 48 49 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.