HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3032 posts
  • Sosuri

Sos picant

  • Eduard Nedelcu
  • July 17, 2014
Ingrediente: 1 ceasca (aprox. 250 grame) de sos brun (vezi reteta sos brun), unt (50 g), castraveciori murati (2), 1 lingura rasa mustar, 3 linguri vin, o lingurita otet, sare,…
Vezi Postarea
Share
  • Diverse

Cum sa-mi aleg caloriferele pentru locuinta?

  • Eduard Nedelcu
  • July 16, 2014
Cei care locuiesc la bloc stiu cat este de neplacut sa astepti caldura furnizata de RADET, fapt pentru care opteaza pentru centrale termice. Cei mai multi aleg centrale termice cu…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos brun

  • Eduard Nedelcu
  • July 16, 2014
Ingrediente: unt sau ulei (75 g), faina (75 g), morcov (1), patrunjel (1), telina (1/2), ceapa (1), usturoi (2 catei), dafin (1/4 foaie), cimbru, bulion pasta (50 g), piper, sare,…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos alb

  • Eduard Nedelcu
  • July 16, 2014
Ingrediente: unt (50 g), faina (1 lingura), lapte (250 ml), sare, piper. Mod de preparare: Se incalzeste untul, se adauga faina mestecind continuu cu lingura si dupa citeva minute se…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos alb (Béchamel)

  • Eduard Nedelcu
  • July 15, 2014
Ingrediente: 20-30 g faina, 30-40 g unt, 1/2 l lapte, sare. Mod de preparare: Faina si untul se infierbinta intr-o cratita de 1l la foc mic, numai un minut, amestecind…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos alb (pentru peste inabusit)

  • Eduard Nedelcu
  • July 15, 2014
Ingrediente: faina, supa de peste, lamiie, unt. Mod de preparare: O lingura de faina se prajeste usor intr-o cratita cu o cantitate egala de unt, se subtiaza cu 2 pahare…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos alb (pentru carne fiarta)

  • Eduard Nedelcu
  • July 14, 2014
Ingrediente: 1 lingura faina, 2 linguri unt, 1 1/2 pahare supa de carne, 1 galbenus de ou. Mod de preparare: O lingura de faina se rumeneste usor cu o cantitate…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Rizoto (Risotto)

  • Eduard Nedelcu
  • July 14, 2014
Ingrediente: o ceapa, 50 g de unt, 200 g de sunca fiarta, 200 g de orez, cimbru, dafin, 1/2 litru de supa de carne sau apa fierbinte, o lingura de…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Tartine cu sunca

  • Eduard Nedelcu
  • July 13, 2014
Ingrediente: 400 g sunca, 200 g unt (margarina), o cutie de sardele. Mod de preparare: Sunca se trece de 2 ori prin masina de tocat, apoi se adauga in untul…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Tartine cu sos alb cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • July 13, 2014
Ingrediente: 30 g unt, 30 g faina, 150 ml lapte, 10 ml smintina, 100 g brinza, 250 g ciuperci. Mod de preparare: Se prepara un sos alb mai gros din…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Tartine cu pate de ficat

  • Eduard Nedelcu
  • July 12, 2014
Ingrediente: o franzela, pateu de ficat, masline, gogosari, maioneza, smintina groasa, rosii mici. Mod de preparare: Feliile de franzela se ung cu pateul de ficat si se decoreaza cu masline…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Tartine cu margarina si sardele

  • Eduard Nedelcu
  • July 12, 2014
Ingrediente: 250 g margarina, o cutie de sardele, de cca 200 g, cca 20 g masline, 2-3 castraveciori acri (cca 100-130 g), 3 lingurite cu virf de mustar, un gogosar…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 45 46 47 48 49 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.