Cum gasim dovada ca Legea Atractiei exista?

Cum gasim dovada ca Legea Atractiei exista?

Esti unul dintre acei oameni care trebuie sa afle tot timpul adevarul ? Esti unul dintre acei oameni care in raport  cu Legea Atractiei spune lucruri ca, ” Ma intreb cum mi se va intampla mie acest lucru? ” sau ” De ce am nevoie sa-mi dau seama, ca sa stiu ce sa fac in continuare ( sa se manifeste ceea ce-mi doresc )? ”

Atentie ! Legea atractiei ! Nu mai incerca sa-ti dai seama unde / cum / cand are de gand sa vina manifestarea ta! Nu e treaba ta!

Aici este un instrument bun, care va va ajuta pe toti ” vreau sa aflu-rii ” sa va reduca nevoia de a afla. Aceia dintre voi care sunt ganditori, trebuie sa vedeti sau sa stiti inainte de a putea accepta pe deplin ca Legea Atractiei exista si lucreaza in viata ta.

Ai nevoie de dovezi inainte de a nu mai fi un sceptic. In mod ideal, daca as putea sa-ti arat un tub test cu ” dovada ” Legea atractiei in interiorul acestuia, sau un vas Petri cu Legea atractiei tot mai mare, care ar fi dovada de care ai nevoie. Legea Atractiei ne ofera dovezi, cu toate acestea, nu se gasesc in tuburi de testare si vase Petri.

Una dintre cele mai bune instrumente pentru a obtine dovada care aveti nevoie, este de a incepe inregistrarea dovezilor personale a fiecarei coincidenta sau a fiecarei experiente ” din senin ” care ti se intampla.

SUGESTIE: De fiecare data cand folositi cuvintele sau expresiile: coincidenta, sincronicitate,  fiecare lucru se aseaza in loc, si din senin — se aduna de fapt propria ta dovada ca Legea atractiei lucreaza in viata ta!

Oameni care sunt ganditori si ” intrebatori ” pur si simplu trebuie sa adune dovezi pentru a le reduce scepticismul.

Scepticismul sau indoiala produce vibratii negative. Mai multa indoiala atrage vibratii mai negative, si cum stim cu totii, Legea atractiei lucreaza in orice moment pentru a se potrivi cu vibratia noastra si ne aduce mereu mai mult, indiferent daca e dorit sau nedorit.

Indoiala incetineste viteza de livrare a dorintelor noastre. Este important sa se reduca acea vibratie negativa; cu cat avem mai putina indoiala sau scepticism, cu atat mai repede ne vom manifesta.

Dovada chiar asta face! Colectarea de dovezi prin pastrarea unui jurnal si inregistrarea fiecarei experiente personale a Legii atractiei reduce indoiala scepticului. Colectarea dovezilor inlocuieste aceste vibratii negative, cu vibratiile pozitive, cu cunoasterea a faptului ca Legea Atractiei lucreaza intr-adevar pentru tine, ganditorul!

Daca esti un sceptic, un ganditor, sau un descoperitor, incepe sa tii jurnalul de dovezi azi. Pana cand veti fi inregistrat 7 sau 8 experiente personale ca Legea atractiei  lucreaza in viata ta, vei fi pe calea buna de a cunoaste, prin probe si dovezi.

Bucurati-va de usurarea de a lasa Legea Atractiei sa aranjeze, sa-si dea seama de tot si sa va aduca dorintele voastre. Este inregistrarea de dovezi si sarbatorirea dovezii care va ridica vibratia. Practica folosind acest instrument foarte bun. Vei da mai multa atentie dorintelor tale si, implicit facand mai mult vei permite accelerarea livrarii manifestarilor tale.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.