Ingrediente:
- ulei (100 ml),
- faina (2 linguri),
- pasta de rosii (150 g),
- supa (500-600 ml),
- mustar (2 linguri),
- cimbru (1 crenguta),
- busuioc (1 crenguta mica),
- sare,
- piper,
- zahar (2 linguri).
Mod de preparare:
Se pune faina in uleiul incins, amestecind repede cu o lingura de lemn; dupa 2-3 minute se stringe cu o ceasca de supa, se adauga pasta de rosii, mustarul, zaharul ars separat intr-o tigaita si stins cu supa, cimbrul si busuiocul; se sareaza si se pipereaza. Se fierbe sosul pina scade la consistenta dorita, apoi se intrebuinteaza la fripturile de pasare lacuite, sau ca sos picant la fripturile de pasare.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- De ce sa alegeti OVB Romania asigurari de sanatate? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
1 Comment
Cosmin
October 11, 2014De abia astept sa-mi prepar acest sos picant,sunt curios ce gust are.