Nokia isi revolutioneaza terminalele GSM

Nokia isi revolutioneaza terminalele GSMCine credea despre clasica firma producatoare de telefonie mobile, Nokia, ca este oarecum depasita de avalansa de descoperiri in domeniu si ca produce telefoane care pratic nu se ridica la standardele celor produse de firmele concurente, se pare ca se inseala, deoarece Nokia isi propune sa dea lovitura pe piata de profil cu aparitia unui nou telefon. Acesta este noul Lumia 920 ce practic se doreste a fi si o revolutie pe piata telefoanelor cu touchscreen Nokia.

Insa care sunt inovatiile cu care Nokia Lumia 920 a reusit sa repropulseze firma pe piata de actiuni reusind sa restabileasca totodata si prestigiul firmei finlandeze?!

In primul rand Nokia este recunoscuta pe piata de telefonie mobila ca fiind una dintre firmele care produce terminalele cele mai durabile, fata de celelalte telefoane ale firmelor concurente. Daca pana acum Nokia castiga la durabilitate si pierdea la design sau aplicatii, se pare ca Lumia 920 indeplineste toate cerintele iubitorilor Nokia.

Un prim avantaj al telefonului il reprezinta faptul ca producatorii firmei s-au gandit sa realizeze un terminal cu toucshcreen Nokia care sa poata fi utilizat chiar si cu manusi sau cu un dispozitiv metalic. Daca va sperie aceste gand si anume ca metalul poate zgaria sticla ecranului, va puteti linisti, deoarece sticla acestuia este una foarte rezistenta, special conceputa pentru a rezista si celor mai puternice socuri.

In plus, telefonului i-a fost aplicata o noua tehnologie in domeniu care ii permite ecranului sa isi pastreze culorile la fel de puternice, chiar si in mediul extern, unde soarele este puternic, nefiind nevoie sa mai umblati la setarile potrivite pentru acest tip de aplicatie.

O alta inovatie pe care o prezinta un telefon cu touchscreen Nokia Lumia 920 o reprezinta modalitatea de incarcare a bateriei. Inginerii de la Nokia s-au gandit la cei care sunt mai mereu nevoiti sa-si petreaca majoritatea timpului intre doua drumuri, si care nu au acces la o priza. Din acest motiv au introdus in meniul telefonului functia de incarcare wireless. De retinut insa, pentru cei ce sunt dornici sa beneficieze de aceasta functie, ar fi faptul ca aceasta se achizitioneaza separat, insa incarcarea telefonului prin aceasta modalitate se face in circa 2 ore, cu aceeasi repeziciune ca si cea la priza.

In ceea ce priveste camera, Nokia si-a propus sa surprinda si aici prin intermediul lui Lumia 920. Ca orice smartphone care se respecta si producatorii finlandezi si-au dotat telefonul cu touchscreen Nokia cu o camera cu un stabilizator optic. Acest lucru are ca rezultat niste poze mult mai clare, insa functia devine cu adevarat utila in momentul in care utilizatorul telefonului doreste sa realizeze filmulete video rezultand inregistrari clare si netremurate.

Pentru telefonul dumneavoastra Nokia, de orice tip ar fi el, exista o multitudine de aplicatii, accesorii dar si componente gsm. Site-ul www.accesoriigsm.ro este locul unde veti gasi tot ceea ce cautati in materie de componente GSM, de la geamuri pentru telefoanele mobile, potrivite cu orice model pe care-l detineti, incarcatoare si acumulatori, pana la carcase sau folii care sa va protejeze telefonul de zgarieturi si socuri.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.