HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3041 posts
  • Sosuri

Sos de oua cu masline

  • Eduard Nedelcu
  • May 5, 2008
Ingrediente: oua fierte (3), masline (10), smintina (1 cescuta), vin (3 linguri), zeama de lamiie (3 linguri), piper, sare, tarhon, cimbru. Mod de preparare: Ouale se cojesc, apoi albusurile se…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Spanac la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2008
Ingrediente: 1 kg de spanac, 50 g de unt, 200 ml de smintina, 50 g de pesmet, ulei, sare, 3-4 catei de usturoi. Mod de preparare: Spalati foarte bine spanacul,…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Spanac la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2008
Ingrediente: 1 kg de spanac, 2 linguri de unt netopit, 1 ½ lingura de faina, un pahar mare cu lapte, 150 g de cascaval. Mod de preparare: Curatati spanacul, spalati-l…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Spanac cu smintina

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2008
Ingrediente: 1 kg. de spanac, 50 g de unt sau margarina, 200 ml de smintina, 30 g de pesmet, usturoi, ulei, sare. Mod de preparare: Spalati foarte bine spanacul si…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Spanac cu maioneza

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2008
Ingrediente: 1Kg spanac, 300 g maioneza, 100 ml smintina, 100 g brinza telemea. Mod de preparare: Spanacul curatat se fierbe 20 minute in 200 ml apa clocotita impreuna cu 1/2…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Mincare de spanac cu rosii

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2008
Ingrediente: 1/2 kg spanac, 1/4 l suc de rosii, o ceapa, 50 ml ulei 20 g faina, sare. Mod de preparare: Spanacul bine spalat se scurge de apa in strecuratoare.…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Preparate din vanat

Mincare de spanac cu carne

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2008
Ingrediente: 300-400 g carne, 50 ml untdelemn, o ceapa (80 g ), 4-6 catei de usturoi, 1 kg spanac, 20 g faina, 1/4 l suc de rosii sau pasta de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Piftie de porc

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2008
Ingrediente: 2 ciolane de porc (circa 2 kg), 1/4 kg sorici sau 2-3 picoare de porc, o ceapa (50 g ), 5-6 catei de usturoi, 10 boabe de piper, o…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Pasteta in aspic

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2008
Ingrediente: aspic, pastete. Mod de preparare: Pasteta se coace in cuptor in forma lunga si ingusta care trebuie sa fie cu 1 cm mai mica, de jur-imprejur, decit forma in…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Carne de pasare fripta sau fiarta, in aspic

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2008
Ingrediente: 12-13 foi de gelatina sau 40 g granule de gelatina, carne de pasare, mazare boabe. Mod de preparare: Carnea se desprinde de pe oase si se taie felii. In…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Ardei umpluti cu carne

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2008
Ingrediente (pentru 10 ardei): 400 g carne, 2 linguri orez, 1 felie piine alba, 2 cepe, 5-6 rosii, 1 legatura patrunjel, 1 legatura marar, 1 lingura grasime, sare, piper. Mod…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de oua cu unt (pentru peste rasol)

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2008
Ingrediente (pentru 500 g de peste): 1-2 linguri unt proaspat, 2 oua, patrunjel verde, zeama de lamiie. Mod de preparare: Ouale fierte tare se toaca si se amesteca cu unt…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 250 251 252 253 254 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.