Ingrediente:
- morcov,
- patrunjel,
- ceapa (o jumatate din fiecare),
- o lingura unt,
- o lingura faina,
- 3 linguri bulion de rosii.
Mod de preparare:
Se curata, se spala, se taie marunt morcovul, patrunjelul si ceapa. Apoi se rumenesc intr-o cratita cu 1 lingura de unt si cu o cantitate egala de faina. Se adauga apoi 3 linguri de bulion de rosii, se amesteca se subtiaza cu 2 pahare de supa de peste, se sareaza si se fierbe 8-10 minute la foc mic. Dupa aceea se ia sosul de pe foc, se adauga 1 lingura de unt proaspat, se freaca pina se desface bine in sos, apoi se strecoara totul prin sita.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- De ce sa alegeti OVB Romania asigurari de sanatate? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
Comentarii recente