Ingrediente:
- 1 kg de spanac,
- 2 linguri de unt netopit,
- 1 ½ lingura de faina,
- un pahar mare cu lapte,
- 150 g de cascaval.
Mod de preparare:
Curatati spanacul, spalati-l foarte bine si fierbeti-l in apa putina cu o lingurita de sare. Cind este gata, scurgeti-l bine de apa si tocati-l. Separat pregatiti din unt, faina si lapte un sos alb, care trebuie clocotit 5-7 minute, amestecindu-l continuu. Puneti in sos spanacul, omogenizati bine si deasupra presarati cascavalul ras. Dati vasul la cuptor pentru 20 de minute.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- De ce sa alegeti OVB Romania asigurari de sanatate? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
Comentarii recente