Penne alla carbonara

Share Button

Timp de preparare: cca 1/2 ora.
Cca 580 kcal/portii.
Se consuma cu salata “ghetar” cu rosii.

Ingrediente:

  • 200 g paste fainoase “Penne”,
  • sare,
  • 100 g slanina afumata (“Parcetta”),
  • 2 l.s. ulei de masline,
  • 75 ml vin alb sec,
  • 2 oua,
  • 30 g cascaval ras (“parmezan”),
  • piper proaspat macinat.

Mod de preparare:

consultanta Dan Bradu

Pastele fainoase se fierb in apa sarata si se lasa sa se scurga. In acest timp se taie slanina in cuburi mari si se prajeste in ulei. Se stinge cu vin alb, apoi se lasa sa fiarba cateva minute. Intr-un castron se amesteca ouale cu cascaval, sare si piper. Se amesteca sosul cu slanina, apoi se adauga ouale, cascavalul si pastele fainoase. Deasupra se presara piper.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.