HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3034 posts
  • Preparate din carne de pasare

Perisoare cu smantana

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: Perisoarele: circa 1/4 kg piept de pasare, 50 g franzela, un ou sau 1-2 albusuri, 50 g ceapa, 25 g faina, untdelemn, sare. Sosul: 30-50 g untdelemn, o lingurita…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Perisoare din piept de pasare cu suc de rosii

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: Perisoarele: 250 g piept de pui, 50 g orez, 50 g ceapa, 3 linguri untdelemn, 2 linguri apa rece, un ou, 25 g faina, piper, marar, patrunjel, sare. Sosul:…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Perisoare din piept de pasare cu castraveti acri

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: Perisoarele: 250 g piept pui, 50 g orez, 50 g ceapa, 3 linguri untdelemn, 2 linguri apa rece, un ou, 25 g faina, piper, marar, patrunjel, sare. Sosul: 50…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Musaca de vinete

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: 5-6 vinete mai lungi si nu prea groase (cca 1 1/2 kg), 300-500 g carne de porc, vitel, vaca sau piept de pasare, sau amestecata, o ceapa mare, 750…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Musaca de varza acra, fiarta in oala sub presiune

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: 1 1/2 kg varza acra, 1/2 kg carne de porc, oaie, vita sau de pasare grasa, 100 g ceapa, 100 ml untdelemn, 100 g orez, o foaie de dafin,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Musaca cu orez si legume fierte

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: 1 kg legume, 300-400 g carne de porc slaba, de vitel sau piept de pasare, 100 g orez, 100 g ceapa, 250 ml smintina, 50 g unt sau untdelemn,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Mititei

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: 1 kg carne de vaca de la ceafa, 200 g seu de vaca, piper, ienibahar, coriandru, cimbru, 3-4 catei de usturoi, sare, o lingurita cu virf bicarbonat. Mod de…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Dovlecei umpluti cu carne

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: 3 dovlecei cu diametrul de 5-6 cm, 200 g carne, 50 g orez, sare, piper, 1/2 l suc de rosii, 100 ml smintina, 30 g faina, marar, cimbru. Mod…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Coltunasi cu carne

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: Aluatul: 2 oua, 150 g faina, 50 g gris, 30 ml untdelemn. Tocatura: 200 g vitel, 50 g ceapa, 2 linguri untdelemn, un ou, un virf de cutit de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Carnati

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: spetele (pulpele din fata) de porc, burta (bletul), ceafa de minzat, sare, piper, usturoi. Mod de preparare: Cirnatii se prepara in mod obisnuit numai din carne de porc. Aceasta…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Chiftele marinate

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: 1/4 carne, 50 g franzela, 50 g ceapa, 3 catei usturoi, 250 ml suc de rosii, o foaie de dafin, faina, untdelemn, marar, piper, ienibahar, sare. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Budinca de carne

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: 1/2 Kg de carne porc slaba sau mai grasa si amestecata cu carne de vitel sau piept de pui, 200 g franzela, 300 ml lapte, 250 ml smintina, 100…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 217 218 219 220 221 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.