HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din carne de vita si oaie

Braciolatini

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 1,5 Kg carne de vita foarte slaba, fara nervuri (pulpa),
  • 2 cani de pesmet,
  • 1 cana parmesan,
  • 1 lingurita sare grunjoasa,
  • 1 lingurita piper,
  • 2 catei de usturoi, taiati marunt,
  • 1/4 cana patrunjel, taiat marunt,
  • 1/2 cana ulei de masline.

Mod de preparare:

Carnea se taie felii subtiri (5 mm) – cel mai usor se taie daca e bagata la congelator o ora si e semi-congelata. Se bate un pic daca e nevoie. Feliile trebuie sa fie cat mai subtiri si cat de cat egale. Intr-un castron se amesteca pesmetul, parmezanul, sarea, piperul, usturoiul si patrunjelul. Se unge fiecare felie de carne cu ulei, apoi se pune o gramajoara de o lingurita-2 (in functie de marimea feliei) din amestec, se ruleaza (daca e suficient de mare, se indoaie lateralele inauntru, apoi se ruleaza – ale mele au fost mai mici si nu am indoit capetele si a fost ok) felia de carne si se pune pe o friganea. Ar trebui sa iasa cam 6 bucati pe teapa, aprox. 8 tepe. Se ung pachetelele iar cu ulei si se presara din amestec pe ambele parti. Se pun ori pe gratar ori broiler-ul de la aragaz cat mai departe de foc (10 cm) pentru 6 minute pe fiecare parte, nu mai mult.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Budinci, tarte si foietaje

Budinca de paine

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Dulciuri

Negresa Domnisoarei Hepburn

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

"Drob" frantuzesc

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Miel "Lancashire"

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Mancare de miel cu vinete

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Cotlete de miel cu sos de rosii si menta

  • Eduard Nedelcu
  • June 26, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu ierburi aromate

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu salvie si tarhon

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sote de miel cu curry si stafide

  • Eduard Nedelcu
  • June 24, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

But de miel in aluat

  • Eduard Nedelcu
  • June 19, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.